08 / 05 / 2024

Malta Köşkü kumarhane

Malta Köşkü kumarhane

Yıldız Parkı içerisinde yer alan tarihi Malta Köşkü, 1961 yılında kumarhane haline getirilecekmiş. Köşkü Belediye işletecekmiş ve iyi işletildiği takdirde Yıldız'daki diğer köşklerden de istifade edilecekmiş.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Malta'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar sunuluyor!

Akdeniz’in kritik ada ülkesi Malta, AB üyeliğinin verdiği avantajlarla Türk iş dünyası için pek çok fırsat sunuyor. Ülke, sağlık, turizm, lojistik ve inşaat sektörleri için Afrika’ya açılım üssü olabilir.

Kanal İstanbul'un en büyük faydası Boğaz'ın güvenliğini artırmak!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı 225 metre uzunluğundaki yük gemisinin çarpması sonucu Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı kullanılamaz hale geldi. Kanal İstanbul'un önemi ortaya çıkmış oldu. 

Kıbrıs Hz. Ömer Türbesi'nin yanına kumarhane yapılmasına izin!

Kıbrıs’ta Hz. Ömer Türbesinin yanı başına kumarhane yapılmasına karar verilmesi tartışma yarattı. Vakıflar Genel Müdürlüğü karara tepki gösterdi.

1984 yılında Yıldız Parkı'nda müzik köşesi açılmış!

1984 yılında Yıldız Parkı'nda müzik köşesi açılmış. Malta Köşkü üzerinde yüksek ağaçlar altında açılan müzik köşesinde yapılacak müzik şölenleri gençlere yönelik olacakmış. Turing Kurumu, müzik köşesi için 1 milyon lira harcamış.

1979 yılında tarihi köşkler eğlence sitesi olacakmış!

1979 yılında İstanbul'da bulunan bazı tarihi köşklerin restore edilerek eğlence sitesi haline getirilecekmiş. Yıldız Parkı'ndaki Çadır Köşkü ile Malta Kasrı ve Emirgan Korusu'ndaki Sarı Köşk restore edilerek hizmete girecekmiş.

1961 yılında Malta Köşkü kumarhane haline getirilecekmiş!

Yıldız Parkı içerisinde yer alan tarihi Malta Köşkü, 1961 yılında kumarhane haline getirilecekmiş. Köşkü Belediye işletecekmiş ve iyi işletildiği takdirde Yıldız'daki diğer köşklerden de istifade edilecekmiş.

Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanının yüzde 80 hissesine sahip oldu!

Türkiye’de 4, Malta’da 1 olmak üzere hâlihazırda bünyesinde 5 liman bulunduran Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanı olan Gävle Container Terminal (GCT)’in yüzde 80 hissesine sahip oldu...

Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanını satın aldı!

Türkiye’de 4, Malta’da 1 olmak üzere hâlihazırda bünyesinde 5 liman bulunduran Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanı olan Gävle Container Terminal (GCT)’in yüzde 80 hissesine sahip oldu.

Sarkis Balyan kimdir?

Sarkis Balyan, Çırağan Sarayı, Beylerbeyi Sarayı, Galatasaray Lisesi binası, Yıldız Sarayı Büyük Mabeyin Binası, Çadır Köşkü, Malta Köşkü ve İTÜ Taşkışla Binası'nın mimarıdır. Peki Sarkis Balyan kimdir? İşte biyografisi...

Resorts World Miami dünyanın en büyük kumarhanesi olacak!

Miami'de, Las Vegas'ın en büyük altı casino'sunun toplam büyüklüğünden bile daha görkemli bir kumarhane inşa edilecek. Malezya şirketi Getting'in 3.8 milyar dolara yapacağı 'Resorts World Miami', 75 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak

Las Vegas'ta 16 büyük otel ve kumarhane inşaatı beklemede

Kumar cenneti Las Vegas küresel ekonomik kriz nedeniyle eski ihtişamlı günlerini mumla arıyor.

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

Malta Köşkü kumarhane Haberi

Malta Köşkü kumarhane



KUMARHANE: Yıldız Parkı içerisindeki tarihi Malta Köşkü modern bir kumarhane haline getirilecektir. Bu hususta çalışmalar ilerlemiştir. Fotoğrafta, kumarhane haline getirilecek olan Malta Köşkü görülmektedir.




Malta Köşkü'nde bir kumarhane açılıyor.


Yıldız Bahçesi de, yaz aylarında sabah saat üçe kadar açık tutulacak ve dinlenme yeri olacak.


  Belediye, Yıldız'daki Malta Köşkü'nü kendisi işletmeye karar vermiş ve gerekli hazırlıklara başlanmıştır. Burada bir gazino yapılacak, ayrıca muhtelif oyun salonları vücuda getirilecektir. 

  Bu oyun salonunda biriç, bezik, bakara oynanacak, turistlerin celbedilmesi için Malta Köşkü eski...