17 / 05 / 2024

malta şahini bodrumda mı

malta şahini bodrumda mı

Elena Ambrosiadou ’nun satın aldığı, dünyanın en büyük ve en modern yelkenlisi unvanına sahip Malta bayraklı 88 metre uzunluğundaki Malta Şahini, salı akşamı Bodrum’a geldi.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Türk inşaat işçileri Malta’da mahsur kaldı!

Çalışmak için Türkiye’den Malta’ya giden 80 inşaat işçisi, 19 gündür grev yapıyor. Uçuşlar kapalı olduğu için Türkiye’ye de dönemediklerinden bahseden işçiler, ‘Sesimizi ne Türkiye ne de Malta yetkililerine duyurabildik’ diye konuştu.

Karmod Malta'da iki ayrı mesleki öğretim lisesi teslim etti!

Karmod, Akdeniz'de ada ülkesi Malta Cumhuriyeti’nde iki ayrı mesleki öğretim lisesi projesini tamamladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sermaye Katılım Sözleşmeleri imzalıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın Malta'da kurulu bağlı ortaklıklarından alacakların, ilgili bağlı ortaklıkların yapacakları sermaye artırımlarında sermaye payına dönüştürülmelerine karar verildi...

Gayrimenkul alan yabancıya vatandaşlıkta sınır 500 bin dolara çıkabilir!

Yatırım yoluyla vatandaşlık uygulamasında alt sınır 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürülmüştü. Fakat İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Malta gibi ülkelere kıyasla oldukça düşük kalan bu tutarın 2020'de 500 bin dolara yükseltilmesi bekleniyor...

Karmod, Malta'da okul projesini tamamladı!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk yaptığı açıklamada, "Konteyner yapılarımızın Avrupa ülkelerinden talep görmesi tesadüf değil. Gerek yapı kalitesi, gerek izolasyonu ve gerekse kısa sürede kurulum gibi çok sayıda avantajı konteyner yapılarımızı tercihte öne çıkardı" dedi.

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Sabancı ailesi Malta vatandaşı oldu mu?

2019 yılının bombası elbette Suzan Sabancı ve ailesinin Malta vatandaşı olduğu iddiasıydı. Sabancı ailesi bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Yani evet ya da hayır diye bir açıklama gelmedi...

Türkiye’nin zenginleri Malta'dan ev alıyor!

Türkiye’nin sayılı zenginleri Malta'dan ev alarak vatandaşlık elde ediyor. Malta vatandaşlığına geçen Türk zenginlerin arasında Sabancılar da var.

malta şahini bodrumda mı Haberi

malta şahini bodrumda mı


Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne, 'Amazon’ internet sitesi ve HP gibi firmaların hissedarı olan dünyaca ünlü ABD’li milyoner Tom Perkins’in 2006 yılında Türkiye’de yaptırdığı, ardından İngiltere’nin en çok kazanan kadını olarak tanınan Elena Ambrosiadou’ya 100 milyon pounda sattığı dünyanın en uzun yelkenli yatı olarak bilinen 3 direkli Malta Şahini (The Maltese Falcon) isimli süper yat geldi. Dünyaca ünlü IKOS yatırım şirketinin sahibi Ambrosiadou, yatın üzerinde güneşlenirken, yakınları su sporları yaptı.



DÜNYANIN EN UZUN YELKENLİ YATI

Ambrosiadou’nun satın aldığı, dünyanın en büyük ve en modern yelkenlisi unvanına sahip Malta bayraklı 88 metre uzunluğundaki Malta Şahini, salı akşamı Bodrum’a geldi.


Yunanistan’ın Rodos adasından Bodrum’a gelen yat, kısa zamanda yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Milyarder Elena Ambrobiadou yatın üzerinde güneşlenip kitap okurken yakınları su sporları...