07 / 07 / 2024

maltepe As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi

maltepe As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi

As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Altay Balcı tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Altayçeşme Maltepe 'de kuruldu...

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Marmara Üniversitesi Maltepe kampüsünde inşaat başlıyor!

Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te inşa edilecek yeni kampüsünde inşaat başlıyor. Alana ‘Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, inşaat alanı’ yazılı tabelaların asıldı...

Maltepe Dolgu Projesi'nde asıl amaç yeşil alan kazandırmak!

İBB Üst Yapı Projeler Müdür Yardımcısı Raziye Yazar, Maltepe Dolgu Projesi'nde çok az yapılaşma bulunduğunu, asıl amacın yeşil alan kazanmak olduğunu söyledi.

Maltepe Sahilada basın toplantısı ertelendi!

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerine ve tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasına imzasını atan Kapıcıoğlu İnşaat’ın 5 Nisan 2016’da gerçekleştirmeyi planladığı Maltepe Sahilada projesi lansman basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Maltepe'deki 3 asırlık çeşme restore edildi!

Maltepe'de 287 yıl önce yaptırılan tarihi Feyzullah Efendi Çeşmesi, restore edilerek hizmete açıldı. Restorasyon çalışmaları 90 gün süren çeşmenin çatı örtüsü söküldü, alttaki kaplama aslına uygun olarak yapıldı.

Maltepe Asia Otel 2017'de açılacak!

4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World bu yıl içerisinde İstanbul Maltepe'deki otelinin inşasına başlayacak. 115 milyon dolarlık bir yatırım olan bu otel de 2017 yılında açılacak.

Ali Kılıç: Maltepe'de cemevi inşası için kolları sıvadık!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, cemevi inşasına hazırlandıklarını açıkladı. Kılıç, "Maltepe İlçemizde, Alevi Bektaşi inancının değerlerini ve motiflerini taşıyan ve bunu en güzel şekilde yansıtan bir yer inşa edebilmek için toplandık" dedi.

Maltepe'nin geleceği planlanıyor!

Maltepe'nin geleceğinin planlandığı, "Stratejik Plan Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, Maltepe'nin değişim gündemi ve mevcut durumu, Maltepe'nin gelecek tasarımı (vizyon, hedefler, ilkeler) ele alındı.

As Vizyon İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Altay Balcı tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Altayçeşme Maltepe 'de kuruldu...

Maltepe Ritim İstanbul vaziyet planı!

Maltepe Ritim İstanbul vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Dumankaya Ritim Evleri'nin satışları Dumankaya Vizyon projesinin içerisinde yürütülüyor...

Kiptaş Maltepe 2. Etap'tan son fotoğraflar!

Havadanemlak.com ekibi Kiptaş'ın Maltepe'de inşa ettiği Kiptaş Maltepe 2. Etap'ın son halini havadan fotoğrafladı...

Dap Royal Center Evleri Maltepe'de 1 milyon 16 bin 102 TLye 4+1!

Dap Royal Center Evleri Maltepe'de alanları 260 metrekare olan 4+1 konutlar 1 milyon 16 bin 102 TL’ye satılıyor. Projede 72 metrekare 2+1’lerin satışı tamamlandı...

maltepe As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Haberi

maltepe As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi


As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 11 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Şirket her türlü metal ve A metal mamüllerin alım ve satımını yapmak.Yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak gerekli ekipmanları hazırlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


As Vizyon İnşaat Metal Oto Yedek Parçaları ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi adres: Altayçeşme Mahallesi Gülcihan Sokak No:17/A...