02 / 05 / 2024

maltepe ataşehir sancaktepe şehir parkı son durum

maltepe ataşehir sancaktepe şehir parkı son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe Bölge Parkı projesinde son durum nedir? Maltepe Bölge Parkı için çalışmalar ne zaman başlayacak? Maltepe - Ataşehir - Sancaktepe Bölge Parkı'ndan son kulis bilgileri şöyle...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Ataşehir’in imar sorunu çözülüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, " Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" dedi...

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Kağıthane ve Ataşehir İstanbul’un yeni ofis merkezleri oluyor!

Artan A sınıfı ofis talebi ile Zincirlikuyu, Levent ve Maslak gibi bölgelerde yükselen kira bedelleri, tasarruf yapmak isteyen ofis kullanıcılarını Kağıthane, Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe, Kartal ve Küçükyalı gibi ofis bölgelerine yöneltiyor...

Maltepe Bölge Parkı için sıra kamulaştırmada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe Bölge Parkı projesinde son durum nedir? Maltepe Bölge Parkı için çalışmalar ne zaman başlayacak? Maltepe - Ataşehir - Sancaktepe Bölge Parkı'ndan son kulis bilgileri şöyle...

maltepe ataşehir sancaktepe şehir parkı son durum Haberi

maltepe ataşehir sancaktepe şehir parkı son durum


Maltepe Bölge Parkı olarak bilinen Maltepe - Ataşehir Sancaktepe Bölge Parkı projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Planlama Müdürlüğü'nden çıktı.


Maltepe - Ataşehir - Sancaktepe Bölge Parkı'nın 1/1000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Nisan 2014 Salı günü ilanen askıya çıkarılmış ve 8 Mayıs 2014 Salı günü askıdan indirilmişti. 


Maltepe Bölge Parkı imar planı ve detaylı bilgiler için tıklayın!




Kadir Topbaş, itirazları değerlendirecek!


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre; Maltepe Bölge Parkı 1/1000 ölçekli imar planına itirazlar geldi ve itirazlar, Temmuz ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından değerlendirilecek. 



Projede sıra kamulaştırmada!


Maltepe Bölge Parkı'nda imar planına itirazların değerlendirilmesinin ardından sıra kamulaştırmaya gelecek. İBB Kamulaştırma Müdürlüğü, Maltepe Bölge Parkı için gerekli görülen parsellerde kamulaştırmaları...