28 / 04 / 2024

Maltepe Aydınevler imar planı askıda mı

Maltepe Aydınevler imar planı askıda mı

İBB, Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Kampüsü'ndeki 1697 ada 4 parselin 1/5000 ölçekli imar planını askıya çıkardı. Peki Başıbüyük Sağlık Kampüsü'nde son durum ne? Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ne zaman bitiyor?

Tuzla Aydıntepe imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi 279 Ada 3 Parsel ile Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Tuzla Aydınlı Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 8570 ada, 1 parsel sayılı taşınmaza ilişkin 3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesine istinaden uygulama imar planına uygun olarak hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Maltepe Başıbüyük 15676 ada 2 parsel imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15676 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi, Muhtelif Parsellere İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Maltepe Aydınevler imar planı askıda mı Haberi

Maltepe Aydınevler imar planı askıda mı


Marmara Üniversitesi'nin İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki arazilerini TOKİ'ye devri ve Maltepe Başıbüyük Kampüs alanına taşınması kararından sonra bölgede hareketlilik sürüyor...


Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü burada kuruluyor...


Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te dev bir kampüs kurma projesi, Kenan Evren Kışlası'nın da içinde bulunduğu devasa arazinin 2011'de dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun desteğiyle Marmara Üniversitesi'de devri ile başladı. Ardından Marmara Üniversitesi, bu dev arazi karşılığında Nişantaşı ve Kadıköy Haydarpaşa'daki arsalarını TOKİ'ye bırakarak fakültelerini buraya Maltepe'ye taşıma kararı aldı.



Marmara Üniversitesi Başıbüyük Kampüsü'nde son durum ne?


Haydarpaşa’daki 7 bin öğrencili Tıp Fakültesi, Maltepe Başıbüyük Sağlık Kampüsü'nde inşa edilen Temel Tıp Bilimleri Fakültesi'ne Şubat 2014'te taşındı



Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman bitiyor?


Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Dairesi'nden edindiğimiz bilgilere göre; Maltepe Başıbüyük Sağlık Kampüsü'nde inşa...