04 / 05 / 2024

Maltepe Belediyesi park yatırımları

Maltepe Belediyesi park yatırımları

Maltepe Belediye Meclisi toplantısında Artvin Kemalpaşa Belediyesi’ne yardım yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’nun raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Rapor, oy birliğiyle kabul edildi.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Maltepe'ye 15 Temmuz Parkı geliyor!

Maltepe Belediyesi, Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz Aytmatov’un ismini bir parka vermeye hazırlanırken, yeni Kaymakamlık binasının önündeki alana, “15 Temmuz Parkı” isminin verilmesini gündemine aldı.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Maltepe Belediyesi'nin 2017 bütçesi 299,7 milyon TL!

Maltepe Belediyesi’nin ekim ayı toplantılarının dokuzuncu birleşiminde, 2017 yılı performans programı uygulaması ve bütçesi görüşülerek, karara bağlandı. Maltepe Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi, 299 milyon 709 bin lira olarak kabul edildi.

Fatih Belediyesi'nden yeni park!

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Maltepe Belediyesi yangında zarar gören evleri onardı!

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

Kuşadası Belediyesi'nden 2 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen parklardan 2’si tamamlandı. Parklar, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Maltepe Belediyesi park yatırımları Haberi

Maltepe Belediyesi park yatırımları


Maltepe Belediyesi, ağustos ayında sel felaketi ve heyelan yaşanan Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa Belde Belediyesi’ne park ve çocuk alanı yapacak


Belediye Meclisi’nin ekim ayı toplantıları gündeminde yer alan, Artvin Kemalpaşa Belediyesi’ne yardım yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’nun raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Rapor, oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre Maltepe Belediyesi, sel felaketi nedeniyle tamamlanamayan park ve çocuk alanının yapımını gerçekleştirecek. 



Maltepe...