28 / 04 / 2024

maltepe çocuk spor merkezi

maltepe çocuk spor merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Buluşmaları kasamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kılıç "Kurban kesim alanında çocuklar için spor merkezi ve kültürel-sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar kuracağız." dedi.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

BİM'de haftanın indirimli ürünleri belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler 23 Nisan 2022 Cumartesi kataloğu

Bu hafta BİM'de ışıklı çocuk spor ayakkabından akıllı saate, derin dondurucudan cam set üstü ocağa, buharlı temizleyiciden çok amaçlı dolaba çok sayısa ürün uygun fiyatıyla raflarda. İşte, 23 Nisan BİM aktüel ürünleri fiyat listesi...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan 1.1 milyon metrekarelik yeşil alan projesi!

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer Hacıosman Korusu’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, "Bu güzel hazineyi İstanbul halkına açıp, burada çoluk çocuk spor yapma imkanları; özellikle yürüyüş, koşu yolları oluşturmayı hedefliyoruz" dedi...

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

AND Çocuk Tribünü ile küçüklerden büyük destek!

Anadolu Efes Spor Kulübü resmi partneri AND Gayrimenkul’ün çocuklara basketbolu sevdirmek ve onları sporla tanıştırmak misyonu ile hayata geçirdiği “AND Çocuk Tribünü” Anadolu Efes-Olympiacos maçında kapılarını bir kez daha çocuk misafirlerine açtı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin altıncı kreşi Aydınevler Mahallesi'nde, hizmete açıldı. kreşin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burası Zübeyde Hanım’ın evi. İnanıyorum ki burada alacakları çağdaş eğitimle çocuklarımızın arasından nice Mustafa Kemaller yetişecektir” dedi.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

maltepe çocuk spor merkezi Haberi

maltepe çocuk spor merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Alı Kılıç. "Çin, İran, Bulgaristan, İspanya ve Almanya ile bu sene kültür haftaları düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun için yaza doğru Beşçeşmeler Meydanımızda ciddi bir hazırlık başlatılacak' dedi. 


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen toplantıya. CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes. Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları. Maltepe Belediyesi birim müdürleri. Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal ve vatandaşlar katıldı.

Altyapı, imar. park, otopark, ulaşım, kültürsanat, gürültü, çevre, aydınlatma ve kentsel dönüşüm başlıklarının konuşulduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kılıç. Çin'e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten bahsederek, "Çin'de Pekin. Anqing ve Şangay olmak üzere üç şehri dolaştık. Burada geleneksel Çin tıbbı ile ilgili bir protokole imza attık. Bu protokole göre Çin'den 20 öğrenci ülkemize gelerek, bu...