01 / 05 / 2024

Maltepe dev park

Maltepe dev park

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Maltepe dev park Haberi

Maltepe dev park


Maltepe Belediyesi, Cevizli'de kurbanlık satış alanı olarak bilinen ve uzun süredir davalık olan TOKİ arazisindeki mahkeme süreci sona erdirerek, ilçe sakinlerine tam 38 dönümlük bir donatı alanı kazandırdı. 


Halk büyük destek verdi


Konuyla ilgili bir anket düzenleyen belediyeye, vatandaşlardan tam destek geldi. 18 bin 198 kişi oy kullandığı ankette, şehir parkına destek oranı yüzde 92 oldu. 16 bin 725 kişi,  Cevizli’deki alanın çağdaş bir kent parkına dönüştürülmesini...