01 / 05 / 2024

maltepe etkinlik merkezi

maltepe etkinlik merkezi

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten projenin yeşillendirme çalışmaları başladı. Yeşillendirme çalışmalarının da bitmesiyle projenin açılışı yapılacak...

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe Piazza’da 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Maltepe Piazza'da 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Belediyelere verilen sosyal etkinlik merkezi açma yetkisi TBMM'de!

687 sayılı KHK ile öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına ve belediyelere sosyal etkinlik merkezi açma yetkisinin verilmesi hususu meclis gündemine taşındı..

maltepe etkinlik merkezi Haberi

maltepe etkinlik merkezi


Ağaç dikim çalışmalarını yerinde denetleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak, alanda dolgu çalışmalarının ardından bitkilendirme çalışmalarının başladığın belirterek, “Maltepe dolgu alanı etkinlik alanı, eğlence alanı ve spor alanı olmak üzere 3 ayrı adadan oluşuyor. Yeşillendirme çalışmaları kapsamında çam, çınar, servi, ıhlamur ve manolya gibi yetişkin ağaçlar dikiyoruz” dedi.


Altyapı çalışmaları tamamlanan Etkinlik Alanında ağaç dikim ve çimlendirme çalışmasının da tamamlanmasıyla işin bitileceğini ifade eden Abdurrahman Uçak, “Çalışmalar yılbaşında tamamlanacak ve İstanbul Avrupa’nın en büyük etkinlik alanına kavuşmuş olacak. Burada 7’den 77’ye herkese hitap eden spor, dinlenme, kültür, eğlence ve miting alanları olacak” diye konuştu.


Uzunluğu 3,5 kilometre, denize doğru eni 400 metre olan alan toplamda 1 milyon 200 bin metrekare. 400 bin metrekaresi sert zemin, 800 bin metrekaresi...