17 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye modern tesisler kazandırıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, Mayıs ayında hizmete açılacak. Yeni sosyal tesisin, İstanbul’un gözde davet mekânlarından biri haline gelmesi bekleniyor.

TOPLAMDA 1.250 KİŞİ KAPASİTE

Mevlana Mahallesi’nde, 1200 metrekare alanda hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, 1000 kişilik kapalı salonu ve 250 kişilik açık alanıyla sadece Gaziosmanpaşa’nın değil, İstanbul’un da sayılı etkinlik merkezleri arasında yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın içerisindeki merkez; düğün, konferans, seminer, panel, toplantı gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Çok amaçlı yapısıyla bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan bu sosyal tesiste davetlilere; etkinlik salonu, çocuk oyun alanları, fuaye alanı, bay-bayan mescit ve otopark gibi birçok imkân beraberinde sunuluyor.
 


Geri Dön