07 / 07 / 2024

Gaziosmanpaşa sosyal tesis

Gaziosmanpaşa sosyal tesis

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Gaziosmanpaşa sosyal tesis Haberi

Gaziosmanpaşa sosyal tesis

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye modern tesisler kazandırıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, Mayıs ayında hizmete açılacak. Yeni sosyal tesisin, İstanbul’un gözde davet mekânlarından biri haline gelmesi bekleniyor.

TOPLAMDA 1.250 KİŞİ KAPASİTE

Mevlana Mahallesi’nde, 1200 metrekare alanda hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, 1000 kişilik kapalı salonu ve 250 kişilik açık alanıyla sadece Gaziosmanpaşa’nın değil, İstanbul’un da sayılı etkinlik merkezleri arasında yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın içerisindeki merkez; düğün, konferans, seminer, panel, toplantı gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Çok amaçlı yapısıyla bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan bu sosyal tesiste davetlilere; etkinlik salonu, çocuk oyun alanları, fuaye alanı, bay-bayan mescit ve...