07 / 07 / 2024

Gaziosmanpaşa etkinlik salonu

Gaziosmanpaşa etkinlik salonu

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açıldı!

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Hastanede konferans salonu, atölyeler, teknik birimler, alternatif tedaviler gibi fonksiyonel alanlar mevcut.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Gaziosmanpaşa'da Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda kentsel dönüşümle ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlenen dönüşüm toplantısına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Başkan Yardımcıları katıldı...

Gaziosmanpaşa’da Enerji Tasarrufu Semineri düzenlenecek!

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

Barbaros Hayrettin Paşa Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Keçesuyu evleri, Seçkin İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları ve diğer bilgiler için haberimizi inceleyin...

Gaziosmanpaşa Alo Kentsel Dönüşüm hattı hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm projesinin sürdüğü Gaziosmanpaşa'da, vatandaşın her türlü sorusunu yanıtlamak üzere "Alo Kentsel Dönüşüm" hattı hizmete girdi. Vatandaşlar bu hat üzerinden kentsel dönüşüm projeleriyle ilgi bilgi alabilecek...

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa minimum 321 bin TL!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evlerinde fiyat listesi 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi kapsamında 2 bin 200 adet konut bulunuyor...

Gaziosmanpaşa etkinlik salonu Haberi

Gaziosmanpaşa etkinlik salonu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye modern tesisler kazandırıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, Mayıs ayında hizmete açılacak. Yeni sosyal tesisin, İstanbul’un gözde davet mekânlarından biri haline gelmesi bekleniyor.

TOPLAMDA 1.250 KİŞİ KAPASİTE

Mevlana Mahallesi’nde, 1200 metrekare alanda hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, 1000 kişilik kapalı salonu ve 250 kişilik açık alanıyla sadece Gaziosmanpaşa’nın değil, İstanbul’un da sayılı etkinlik merkezleri arasında yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın içerisindeki merkez; düğün, konferans, seminer, panel, toplantı gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Çok amaçlı yapısıyla bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan bu sosyal tesiste davetlilere; etkinlik salonu, çocuk oyun alanları, fuaye alanı, bay-bayan mescit ve...