29 / 04 / 2024

Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları projeye destek oluyor..

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

M'Expo Fuar Merkezi Belediye Oscarı aldı!

Maltepe Belediyesi’nin, M'Expo Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi, “Belediye Oscarı” ödülünü kazandı. Ödül töreninde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı..

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Globus İnşaat konkordato talebinde bulundu!

Globus İnşaat Anonim Şirketi ve Globus Fuar Kongre Yönetimi Ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi konkordato talebinde bulundu...

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi Haberi

Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse ve Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi. 

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kulübü Yönetim Kurulu onuruna düzenlenen; “Maltepe için buluşuyoruz, Maltepe’yi konuşuyoruz” konulu toplantıda bir araya geldiler. Parga Balık Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Maltepespor Kulübü Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tevetoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı.


“MALTEPESPOR DEĞER HALİNE GETİRİLMELİ”

Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ilçenin gelişmesi için bir değer üretmenin önemine işaret ederek, “Maltepespor bu ilçenin çok önemli...