20 / 05 / 2024

maltepe fullada ne zaman teslim

maltepe fullada ne zaman teslim

Maltepe Fullada FCA İnşaat projesi 260 bin lira ile 400 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Fullada Maltepe projesinde teslimler 2015 yılı Eylül ayında gerçekleştiriliyor...

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Piazza Rezidans Maltepe teslimleri ne zaman?

Piazza Rezidans projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Nidapark Küçükyalı ev fiyatları ne kadar?

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde yükseliyor. Projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nidapark Küçükyalı ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017'de başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Föy İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Evla Evleri 180 adet daireden meydana geliyor. Peki Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Maltepe'deki 17 eser hizmete açıldı!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 17 eserin toplu açılış töreniyle merhaba dedi.

Maltepe'deki 17 eser açılıyor!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı dev açılışlarla merhaba diyecek. Yapılacak törenle, Gülsuyu Stadı başta olmak üzere 17 eserin açılışı gerçekleştirilecek

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe General Nurettin Baransel Kışlası taşınıyor!

Maltepe'de bulunan General Nurettin Baransel Kışlası'ndaki tank ve zırhlı araçların taşınmasına başlandı. Sevkıyatın 6 Eylül Salı gününe kadar tamamlanması öngörülüyor.

maltepe fullada ne zaman teslim Haberi

maltepe fullada ne zaman teslim


Fullada konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor. Maltepe Fullada projesi FCA İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor.


Maltepe Fullada FCA İnşaat projesi 2 etap olarak inşa ediliyor. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinin birinci etabında 154 adet konuttan, son 25 konut kaldı. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.


Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinin ilk etabında 15, 17 ve 18 katlı 3 blok bulunuyor. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesi Eylül 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinin ikinci etabı yakında satışa sunulacak.


4 blok halinde yükselecek olan Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinin ikinci etabında 350 adet konut inşa edilecek. Maltepe Fullada FCA İnşaat projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden...