05 / 05 / 2024

maltepe havaray hattı

maltepe havaray hattı

Havaray Maltepe Başıbüyük hattı 3,6 kilometre, Kartal D100 havaray hattı 3 kilometre, Sabiha Gökçen Formula havaray hattı 7,7 kilometre hat uzunluğu ile Anadolu Yakası'na yapılacak...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir'e havaray geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Maltepe E5 Güneyi Enerji Nakil Hattı itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, E5 Güneyi Enerji Nakil Hattına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan bugün askıya çıkarıldı...

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı imar planı askıda!

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli askıya çıkarıldı..

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Maltepe imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe İlçesi, E5 Güneyi Enerji Nakil Hattına ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı.. 

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı neden iptal edildi?

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray projesini neden iptal ettiklerini açıkladı....

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

maltepe havaray hattı Haberi

maltepe havaray hattı



Havaray Maltepe!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi havaray sistemleri için büyük bir yatırım planlıyor. İstanbul'da yapılması planlanan ve şu anda etüt aşamasında bulunan havaray sistemlerinin toplam 47,8 kilometrelik hat uzunluğuna sahip olacağı belirtiliyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi havaray projesi için İstanbul'un 8 ayrı noktasında yatırıma hazırlanıyor. Bu noktalar; Beyoğlu-Şişli, Zincirlikuyu-Sarıyer, 4.Levent-Levent, Ataşehir-Ümraniye, Sefaköy-Havaalanı, havaray Maltepe-Başıbüyük, Kartal-D100 ve Sabiha Gökçen-Formula olarak belirlendi.


Beyoğlu Şişli havaray hattının uzunluğu 5,8 kilometre olarak tasarlanıyor ve bu hattın saatte 9 bin ila 33 bin kişiyi taşıması öngörülüyor. Zincirlikuyu Sarıyer havaray hattının uzunluğu 4,5 kilometre, 4. Levent Levent havaray hattı 5,5 kilometre, Ataşehir Ümraniye havaray hattı 10,5 kilometre, Sefaköy Havaalanı havaray hattı 7,2 kilometre olacak ve saatte 9 bin ila 33 bin yolcu taşıma kapasiteli olarak hizmet verecek.

Havaray Maltepe Başıbüyük hattı...