07 / 07 / 2024

maltepe Kayı Boyu Parkı

maltepe Kayı Boyu Parkı

Padişahlar Maltepe’de yaşayacak Maltepe’de belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen 3 parka 'Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Kayı Boyu Parkı' isimleri verilecek.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Kayım Rezidans Maltepe fiyatları!

Kayım Rezidans Maltepe fiyatları minimum 289 bin TL'den başlıyor. Kayım Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirildi...

Maltepe Kayım Rezidans nerede?

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans'ta fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Kayım Rezidans nerede?

Kayım Rezidans fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta yükselen Kayım Rezidans projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans fiyat listesi 289 bin TL'den başlıyor.

Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Tatar tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Bilecik sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine giriyor!

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor.

Maltepe'deki 3 parka padişah isimleri verilecek!

Padişahlar Maltepe’de yaşayacak Maltepe’de belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen 3 parka 'Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Kayı Boyu Parkı' isimleri verilecek.

İstanbul'daki kayıp Ada Vordonisi için çalışmalar başlıyor!

İstanbul’un kayıp adası olarak bilinen Vordonisi’nin gün yüzüne çıkartılması için Maltepe Belediyesi ve 3 üniversitenin ortak çalışma yürüttüğü bildirildi.

Bilecik Kayı Boyu Camii yardım bekliyor!

Bilecik’te uzun zaman önce yapımına başlanan Kayı Boyu Camii, hayırseverlerden yardım bekleniyor. Egliman Bozkurt, " Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.

Bilecik Kayı Boyu Camii ne zaman açılacak?

Bilecik’in en büyük camisi olacak Kayı Boyu Camii’ndeki yapım çalışmaları devam ediyor. Hürriyet Mahallesi, Karaçay Sokak’ta 2004 yılında temeli atılan cami, geçen sene Ramazan ayında ibadete açılmıştı.

A sınıfı ofisler Kağıthane ve Anadolu Yakası’na kayıyor!

İstanbul'un gözde ofis bölgeleri olan Zincirlikuyu, Levent ve Maslak arasında yer alan A sınıfı ofisler, yüksek kira bedelleri nedeniyle, daha uygun fiyatların telaffuz edildiği Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe, Kartal ve Küçükyalı'ya kayıyor

maltepe Kayı Boyu Parkı Haberi

maltepe Kayı Boyu Parkı

İBB Meclisi’nde, Maltepe'deki park isimlerine yönelik rapor görüşüldü. Raporda Maltepe’deki muhtelif mahallelerde resmi isimleri bulunmayan parklara isim verilmesi talep edildi. İsim olarak da 'Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Kayı Boyu Parkı' isimlerinin uygun görüldüğü belirtildi. CHP'li üyeler ise çekincelerini dile getirerek, parklara isim verilirken vatandaşlara sorularak bir tespit yapıldıktan sonra konunun Meclis gündemine gelmesi gerektiğini söyledi.




Gazetem...