29 / 04 / 2024

Maltepe kent parkı

Maltepe kent parkı

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Başkanı Ali Kılıç,sabah toplantılarına yeniden start verdi. Kurbanlık alanın parka dönüştürülmesini de halkın onayına sundu.

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Maltepe kent parkı Haberi

Maltepe kent parkı

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sabah toplantılarına yeniden start verdi. Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen halk buluşmasına, bürokratlarıyla birlikte katılan Başkan Kılıç, “Bundan sonra her çarşamba sabahı buradayız. Bu süreç içerisinde mahallelerde de toplantı yaptık. Köy derneklerine gittik ve sorunları yerinde dinledik. Bu toplantıların önemli özelliklerinden biri, bürokratlarım ve benim hemen hesap verebiliyor olmam” dedi.


Esnaf çeki düzen vermeli


Esnafın kendisine çeki düzen vermesini ve kendilerini düzelttiğinde işlerinin de iyiye gideceğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, parklanma uygulaması olan Mapark ile ilgili gelen eleştirilerle ilgili olarak da şunları söyledi: “Otopark sorunu, benim için sıkıntılı bir konu, Toplamda 800 bin sokağımız var, bunun sadece 32 tanesinde bu...