27 / 04 / 2024

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.



Makine Mühendisi Şükrü Çamurlu’nun öncülüğünde 2010 yılında kurulan Kızılelma İnşaat, çalışmalarıyla sektörde hızla yükseldi. Firma olarak 2015’te hedeflerini büyüttüklerini dile getiren Genel Koordinatör Hüseyin Kırdar, “Denizli, İzmir, Burdur, Aydın ve Afyon’da faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar 220 bin metrekare yaşam alanı ve 1000’in üzerinde konut ve işyeri üretip teslim ettik. Şu anda da toplam 850 adet konut ve işyeri üretmeye devam ediyoruz” dedi. 

Hüseyin Kırdar, Kızıl Elma İnşaat’ın İzmir’deki ilk projesi olan Ulukent Kent Park Evleri’ni 2019 Eylül’de teslim etmek istediklerini, 288 daireden meydana gelen projenin yüzde 70’inin tamamlandığını söyledi. 

İzmir’deki ilk projelerinin Kent Park Evleri olduğunu aktaran Hüseyin Kırdar, “Bu,  İzmir  Ulukent’in en büyük projesi. Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkarak memnuniyeti sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

Projenin 14 bin 400 metrekare alanda toplam 288 daireden oluştuğunu da ifade eden Kırdar, “Teslim tarihimiz Eylül 2019. Sosyal donatı açısından İzmir’de benzerimiz yok. Arsa alanının yüzde 75.7’si, yani 10 bin 900 metrekaresi açık alan ve sosyal alan olarak değerlendirildi. İki adet ısıtmalı kapalı, iki adet açık olmak üzere toplam 600 metrekarelik havuzlarımız bulunuyor. Tenis kortu ve basketbol sahası var. Açık çocuk oyun alanları, yürüyüş, dinlenme ve peyzaj alanları da mevcut. Ayrıca her blokta cep sineması, fitness, kapalı çocuk oyun alanı, TV-playstation odası, cimnastik salonu, hobi faaliyet odası, mini golf sahası bulunuyor” dedi. 

Ulukent Kentpark Evleri, dairelerinin 120 metrekare 2+1, 120 metrekare 3+1 açık mutfak ve 150 metrekare 3+1 olarak planlandığını da sözlerine ekleyen Kent Park Pazarlama ve Satış Müdürü Orhan Öztürk, “Her dairede kombi sistem ve yerden ısıtma, 4’lü ankastre set, iki klima, tüm pencere ve balkonlarda otomatik panjur var. Aile yaşantısına önem veriyoruz. Çok sayıda sosyalleşme ve spor alanları mevcut. O yüzden de aileler  bizi tercih ediyor. Kredilerin yüksek olduğu bu süreçte cazip fiyatlarla yüzde 25 peşinat ve elden taksit fırsatı sunduklarını belirten Öztürk, “Kat irtifaklı bağımsız bölüm daire tapusunu hemen veriyoruz. Kentpark Alya’da ise 115 metrekare 2+1 kapalı mutfak, 95 metrekare 2+1 açık mutfak, 65 metrekare 1+1 dairelerin satışına başladık. Ulukent Kentpark Alya’da teslim Aralık 2019’da olacak. Müşterilerimizin isteği üzerine Kentpark Alya’da da aynı konsepti sürdürüyoruz. Farklı ülkelerdeki vatandaşlarımıza da satış yapıyoruz. Yüksek kira ve yüksek prim getirisiyle Kent Park Evleri ve Kentpark Alya’da yatırımcılara özel fırsatlar sunuluyor” diye açıklama yaptı. 

Web: https://kentparkevleri.com/


Geri Dön