16 / 05 / 2024

maltepe kreş açılışı

maltepe kreş açılışı

Başıbüyük Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'nin rantını yine Maltepelilere aktarmak için çalıştıklarını belirtti. Kılıç "Kentsel dönüşüm konusunda sizleri kimseye muhtaç ettirmeyeceğim" dedi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Emlak Konut Maltepe parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Maltepe parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Maltepe'deki 17 eser açılıyor!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı dev açılışlarla merhaba diyecek. Yapılacak törenle, Gülsuyu Stadı başta olmak üzere 17 eserin açılışı gerçekleştirilecek

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Ankara Maltepe Havagazı Fabrikası arazisi imara mı açılıyor?

Ankara'da 1933 yılında kurulan Maltepe Elektrik ve Havagazı Fabrikası arazisi yüksek yoğunluklu yapılaşmaya açılıyor. Araziye gökdelen trafik yoğunluğu dikkate alınmadan 4 emsalli yüksek yapılaşma hakkı verildi.

TİKA Arnavutluk'ta kreş açtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da kreş açılışına katıldı. Necati Çayırlı, TİKA olarak Arnavutluk'ta eğitim alanında faaliyet gösteren kurumlara desteklerinin sürdüğünü söyledi.

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı gerçekleşti!

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde faaliyete geçen Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı yapıldı. Mahmut Doğru; “2-3 yıl önce buraya gelen öğretim elemanlarımız tarafından kreş ihtiyacı dile getirilmeye başlandı." dedi.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi bugün açılıyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Maltepe Belediyesi Açıkhava Sinema Günleri, Türkan Şoray ile başlıyor!

Maltepe Belediyesi, Açıkhava Sinema Günleri'ni Türkan Şoray ve Cahit Berkay'ın katılacağı sohbetle başlatıyor. İşte Maltepe Açıkhava Sinema Günleri'nde izlenecek filmler ve adresler... Çekirdekler ve gazozlar da Maltepe Belediyesi'nden...

maltepe kreş açılışı Haberi

maltepe kreş açılışı




"Seçim çalışmaları sırasında sizlere kentsel dönüşüm, imar ve kat izinleri konusunda hiçbir söz vermedik. Sadece tek bir söz verdim. Kentsel dönüşüm konusunda sizleri kimseye muhtaç ettirmeyeceğim dedim. Gerekirse sizlerle beraber toplanır nerede, hangi kapı önünde yatılması gerekiyorsa yatarım. Ayrıca TOKİ ile ilgili herhangi bir problemimiz yok; isteyen TOKİ ile, isteyen belediye bünyesinde kurduğumuz şirket ile. isteyense kendi müteahhiti ile çalışabilir. Biz belediye olarak, siz neyi nasıl istiyorsanız öyle yapacağız" dedi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Halk Buluşmaları" kapsamında Başıbüyük Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. 


Sabah 06.00'da başlayan toplantıda. mahalle sakinlerinin yanışını, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Başıbüyük Mahalle Muhtarı Ayhan Karpuz da hazır bulundu. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm, imar ve ulaşım sorunlarının paylaşıldığı toplantıda konuşan Başkan Ali Kılıç, son günlerde...