18 / 05 / 2024

maltepe marmaroom peşinat

maltepe marmaroom peşinat

Marmaroom projesinde minimum fiyat 167 bin lira olarak belirlendi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projeden vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor...

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Maltepe Marmaroom ev fiyatları 307 bin TL'den başlıyor!

Marmaroom projesinde fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan daire bedeli için 48 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Maltepe Marmaroom'da 280 bin TL'ye 1+1!

Evko Meot İnşaat imzası taşıyan Maltepe Marmaroom projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Fiyatların 280 bin TL'den başladığı projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul'da sıfır peşinat, yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat, sektöründe müşterinin alım gücünü dikkate alarak hazırlanan kampanyalar arasında dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. Maltepe Ritim İstanbul Projesi’nde 320 bin liradan başlayan fiyatlarda sıfır peşinat imkanı sunuluyor..

Maltepe Marmaroom'da yüzde 5 peşin indirimi!

Teslimlerinin Şubat ayında yapılması planlanan Marmaroom projesi toplam 300 adet daireden meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Maltepe Marmaroom'da 215 bin liraya! Yüzde 25'i peşin!

Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…Maltepe Marmaroom'da daire fiyatları 215 bin liradan başlıyor.

Seyr-i Adalar'da yüzde 30 peşinat, 33 ay 0 faizle!

Maltepe Seyr-i Adalar projesinin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak planlandı. Satışları devam eden Seyr-i Adalar'da yüzde 30 peşinat, 33 ay 0 faizle ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vazo Kule'de 20 bin TL peşinat! 48 ay vade!

İstanbul Avrupa yakası Maltepe'de konumlandırılan Vazo Kule projesi, Dap Yapı imzası taşıyor. Projede 20 bin TL peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca Vazo Kule'de 48 ay vade uygulanıyor.

Marmaroom'da Mart ayı boyunca yüzde 10 peşinat! 2014 Haziran'da yüzde 30'luk ara ödeme!

Maltepe'de Evko Meot İnşaat imzası ile yükselen ve teslimlerinin 2014 Aralık ayında gerçekleştirileceği Marmaroom' da Mart ayı boyunca yüzde 10 peşinat ile taksit ödemeden konut satın alabiliyorsunuz...

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri! Sıfır peşinat, sıfır faiz!

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri sıfır peşinat ve sıfır faizle yapılıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe'de konut fiyatları 176 bin 880 TL'den, ofis fiyatları 259 bin 600 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı peşinat teslimde taksit 1 yıl sonra kampanyasını başlattı!

TEKNİK Yapı, Tuzla'daki Evora İstanbul, Halkalı'daki Metropark ve Maltepe'deki Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. Peşinat teslimde taksit 1 yıl sonra...

maltepe marmaroom peşinat Haberi

maltepe marmaroom peşinat


Evko Meot İnşaat'ın yaşama geçirdiği Marmaroom 'da satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 260 adet konut bulunuyor.


13 bin metrekare alan üzerine yayılan Marmaroom 'un 2014 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede 260 adet konut bulunuyor.


Evko Meot Marmaroom kapsamındaki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


54 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların yer aldığı Marmaroom 'dan vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Marmaroom fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 167 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 221 bin TL'den

3 oda 1 salon daireler 511 bin TL'den başlıyor.



Maltepe Marmaroom Evleri 'nin sosyal alanları arasında; basketbol sahası, mini futbol sahaları, yüzme havuzu ve voleybol sahası bulunuyor.