08 / 05 / 2024

maltepe prestijli sokak sayısı

maltepe prestijli sokak sayısı

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Maltepe'de temel kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Maltepe Altıntepe Mahallesi Ali Paşa Sokak'ta, bir inşaatın temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada bir bölümü göçük altında kalan iş makinesinin operatörü, yara almadan kurtuldu. Operatör, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

Maltepe Belediyesi'nden 37 bin metrekare kaldırım çalışması!

Maltepe Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Yapım Amirliği ekipleri, 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında 1569 cadde ve sokak, 15 ibadethane ve 28 okulda çalışma yaptı.

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Maltepe Beşçeşmeler'de dönüşüm başlıyor!

Beşçeşmeler’de 63 bin metrekarelik alanda çalışma yürütecek olan belediye, “Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma Projesi” adı altında, ilçenin tarihi mekânını yenileyerek, Maltepelilerin ve sanatseverlerin hizmetine sunacak.

Mataş Maltepe'de kentsel dönüşüm için kazmayı vurdu!

İstanbul Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan MATAŞ, ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı. Bu kapsamda Sakızağacı Sokak'ta bulunan 40 yıllık bina yıkıldı.

Maltepe Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları devam ediyor!

Maltepe Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda Özgür Sokak’ta yapımı tamamlanan parka vatandaşların talebi üzerine, “Özgürlük Parkı” adının verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu görüşüldü.

Maltepe Adalife'da yaşam başladı! 425 bin liraya!

Çolakoğlu Yapı Grubu güvencesi ve kalitesi ile Maltepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen prestijli konut projesi Adalife' da yaşam başladı. Projede yer alan gayrimenkullerin fiyatı 425 bin liradan başlıyor...

Çolakoğlu Adalife Maltepe Konutları'nda 425 bin TL'ye!

Çolakoğlu Yapı Grubu güvencesi ve kalitesi ile Maltepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen prestijli konut projesi Adalife'da yaşam başladı...Çolakoğlu Adalife Maltepe Konutları'nda daire fiyatları 425 bin liradan başlıyor...

Maltepe Nish Adalar adres bilgileri!

Maltepe Nish Adalar adres bilgileri; Zümrütevler Mah. Yol - 3 Sokak 44. Blok No:13 / 1 34852 Maltepe / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Nish Adalar Maltepe satış ofisi!

Nish Adalar Maltepe satış ofisi Zümrütevler Mah. Yol - 3 Sokak 44. Blok No:13 / 1 34852 Maltepe / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

maltepe prestijli sokak sayısı Haberi

maltepe prestijli sokak sayısı


Maltepe Belediyesi ilçedeki sokakları güzelleştirmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkaran belediye ekipleri, bu sene de 7 sokağı prestijli sokaklar arasına katacak. Toplamda ilçe genelinde 8 bin 524 metrelik alanda prestijli sokak çalışması yürüten ekipler,  2016’da Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi, Gülsuyu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Feyzullah Mahallesi Mimar Sinan ve Serap Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi ve Sakızağacı Sokak, Esenkent Mahallesi Kani Paşa Caddesi ve Aydınevler Mahallesi Selçukbey Caddesi’ni prestijli cadde ve sokaklara dahil edecek.


HEDEF 22 SOKAK


Yalı, Altayçeşme, Cevizli, Gülsuyu, Girne, Altıntepe ve İdealtepe’de 15 sokakta uygulanan prestijli sokak sayısı; Çınar, Feyzullah, Bağlarbaşı, Esenkent ve Aydınevler mahallelerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla, 12 mahalle de...