13 / 05 / 2024

Maltepe Sahilada satışa çıktı mı

Maltepe Sahilada satışa çıktı mı

Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve denize yakınlığı ile dikkat çeken Maltepe Sahilada projesi ile konut sektörüne dönüş yapıyor. Maltepe Sahilada lansman toplantısı, 5 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Rosa Deluxe satışa çıktı! Yeni proje!

Gülpetek İnşaat imzasıyla Maltepe'de yükselen Rosa Deluxe projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Piazza Maltepe projesi satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen Piazza, adalar manzaralı 29 kattan oluşan 230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve açık alanların yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Projedeki konutlar lansmana özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

KİPTAŞ Maltepe Evla satışa çıktı!

Maltepe Evla projesi KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 180 adet konuttan meydana gelen Maltepe Evla'da satışlar başladı.

Çankaya Maltepe Park AVM satışa çıktı!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 91 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Maltepe Sahilada ne zaman teslim?

Sahilada Residence'de fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Adatepe'de inşa ediliyor. Peki Maltepe Sahilada ne zaman teslim edilecek?

Sahilada Maltepe daire satış fiyatları!

Sahilada Maltepe daire satış fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. 2 blok şeklinde dizayn edilen projede toplam 290 adet konut yer alıyor.

Maltepe Sahilada satış ofisi!

Maltepe Sahilada satış ofisi iletişim numarası 444 74 48. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede 1 oda 1 salondan dublekse kadar farklı alternatifte daireler bulunuyor.

Maltepe Sahilada Sitesi satılık!

Maltepe Sahilada Sitesi satılık konutların metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahilada projesinde 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Maltepe Sahilada Adatepe iletişim!

Maltepe Sahilada Adatepe iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 283 54 01-02 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 290 adet dairenin bulunduğu proje 25 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Adatepe Maltepe Sahilada satış ofisi!

Adatepe Maltepe Sahilada satış ofisi telefon numaraları 0212 283 54 01-02 olarak belirlendi. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Maltepe Sahilada satışa çıktı mı Haberi

Maltepe Sahilada satışa çıktı mı

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerine ve tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasına imzasını atan Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve denize yakınlığı ile dikkat çeken Maltepe Sahilada projesi ile konut sektörüne dönüş yapıyor. 


Maltepe Sahilada lansman toplantısı, Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun da sahibi olan Kapıcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu’nun ev sahipliğinde 5 Nisan 2016 günü...