21 / 05 / 2024

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul şirketi adres

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul şirketi adres

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Honça tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Maltepe’de Yalçın Aytekin ve Mustafa Duygun ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

İmax Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İmax Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Maltepe'de Fırat Parıldar tarafından kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Ktt Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ktt Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mustafa Baş  tarafından kuruldu.

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Jafarı tarafından kuruldu.

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koray Vural ve Erkan Karaduman ortaklığında kuruldu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Siya Mühendislik İnşaat Danışmanlık Enerji Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siya Mühendislik İnşaat Danışmanlık Enerji Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlker Keskin tarafından kuruldu.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul şirketi adres Haberi

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul şirketi adres

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Konusu:

-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,...