24 / 05 / 2024

Maltepe uluslarası Fuar Merkezi nerede yapılacak

Maltepe uluslarası Fuar Merkezi nerede yapılacak

Maltepe'de yapılması planlanan Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin ilk adımı Münih'te atıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Münih Uluslararası Fuar yöneticileriyle bir dizi görüşmelerde bulunarak bilgi aldı.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

M’expo projesi 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo projesi ile 25 bin kişiye iş olanağı yaratılacağını söyledi

Maltepe M’Expo ile cazibe merkezi olacak!

Messe Münih Genel Müdürü Eugen Egentenmeir, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesini katılımcılara anlatarak, projenin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade etti.

Maltepe Belediyesi Çin'in Changning kenti ile kardeş şehir oldu!

Çin’in Anqing kentiyle ‘Kardeş Şehir’ olan Maltepe Belediyesi, ikinci protokolü de Şangay bölgesinde bulunan Changning Belediyesi ile imzaladı. Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

M’Expo projesine, İstanbul'daki muhtarlardan destek geldi!

Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından destek geldi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Maltepe Dream Hill Hotel’de gerçekleştirildi.

Maltepe'li işadamları M'expo fuar projesine destek verdi!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Maltepeli işadamlarından M'Expo Fuar Merkezi'ne destek!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları projeye destek oluyor..

Maltepe M'EXP0 projesi için imza kampanyası başladı!

İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan ve 900 milyon Avro'ya mal olacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXP0) için imza kampanyası başladı.

Maltepe Belediyesi fuar merkezi inşa edecek!

Maltepe Belediyesi, Harınover, Frankfurt, Milan, Guangzhou, Köln, Düsseldorf'tan sonra dünyanın en büyük fuar merkezlerinden birini inşa etmek için kolları sıvadı. Projenin adı M'expo Center olacak.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fuar projesi için destek arıyor!

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

Maltepe uluslarası Fuar Merkezi nerede yapılacak Haberi

Maltepe uluslarası Fuar Merkezi nerede yapılacak


Maltepe'de yapılması planlanan Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin ilk adımı Münih'te atıldı.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin fahri danışmanı Münih eski belediye Başkanı Christian Ude ve Münih Uluslararası Fuarı Yönetim Kurulu Başkanı Klaus Dietrich bir araya gelerek, Maltepe'de yapılacak fuar için işbirliğini değerlendirdiler.


İstanbul'un Anadolu Yakası'nın ilk fuar ve kongre merkezi ile ilgili ilk adımlar atılmaya başlandı. Yaklaşık 10 bin kişiye iş imkanı sağlayacak olan ve yaklaşık 100 dönümlük alan üzerine yapılması planlanan Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi çalışmalarına hız veren Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, Almanya’nın Münih kentindeki Münih Uluslararası Fuar yöneticileriyle bir dizi görüşmelerde bulundu. Kılıç, görüşmelerden sonra şu açıklamayı yaptı:


ANADOLU YAKASI'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

"Münih fuar yöneticilerinin, oldukça uzun sayılacak fuar yönetimi tecrübesi var. Ayrıca Çin ve Hindistan başta olmak...