01 / 05 / 2024

M’expo projesi 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

M’expo projesi 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo projesi ile 25 bin kişiye iş olanağı yaratılacağını söyledi




Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hemşehri dernekleri buluşması kapsamında Bitlis Mutki Çatalsöğüt Köyü Derneği’nde, vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, Zümrütevler Mahalle Muhtarı Serkan Aslan, Dernek Başkanı Fesih İşsever ve vatandaşlar katıldı.  


25 BİN KİŞİ İŞ BULACAK


Maltepe Meydanı ve altgeçit projesi, uyuşturucuyla mücadele merkezi, okul önlerine konulan trafik zabıtası, her mahalleye kreş, kadınlar için kurulan atölyeler ve yapılan çalışmalar, 24 saat açık kreş hizmeti ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Ali Kılıç, ilçenin en önemli sorunu olan işsizliğe, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo projesinin çare olacağını söyledi. Kılıç, “Bu projemizle yaklaşık 25 bin insanımız iş bulacak. Anadolu Yakası’nın 14 ilçesini de içine alacak bir proje aslında. Finansmanımız hazır, yerimiz var. Geriye kalan şey sizlerin desteği ve siyasi irade. Bu fuar merkezimizde fuar ve 5 bin kişilik kongre merkezinin yanı sıra golf sahası da olacak. Buraya gelen işadamları hemen gitmeyecek, dolayısıyla esnafımız da, halkımız da kazanacak. Bunun için anket düzenledik ve düzenliyoruz, imza atın ve bu projeye sahip çıkalım. Siyasetçiler de size oy için geldiğinde onlara şunu söyleyin: ‘ M’expo’ya destek yoksa, oy da yok.’ Onlar da taşın altına eminim ki elini koyacaktır” dedi.


KILIÇ’A PLAKET VERİLDİ


Sağlık, engelli vatandaşların sorunları, kentsel dönüşüm, imar, iskan, altyapı, spor sahası, güvenlik ve ulaşım hakkında soruların yöneltildiği toplantı sonunda Kılıç’a, dernek yönetimi tarafından özel olarak hazırlatılan tablo ve plaket takdim edildi. 



Maltepe Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön