30 / 04 / 2024

Maltepe'li işadamları M'expo fuar projesine destek verdi!

Maltepe'li işadamları M'expo fuar projesine destek verdi!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.



Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse ve Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.


Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kulübü Yönetim Kurulu onuruna düzenlenen; "Maltepe için buluşuyoruz, Maltepe'yi konuşuyoruz" konulu toplantıda bir araya geldiler. 


Parga Balık Restoran'da düzenlenen akşam yemeğine, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Maltepespor Kulübü Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tevetoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. 


KILIÇ; "MALTEPESPOR DEĞER HALİNE GETİRİLMELİ" 


Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ilçenin gelişmesi için bir değer üretmenin önemine işaret ederek, "Maltepespor bu ilçenin çok önemli bir değeri. İlçemizin en önemli sorunları arasında işsizlik yatıyor. 

İşsizlik de uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkları tetikliyor. Bunların engellenmesinde sporun çok önemli işlevi var. Bu anlamda, Maltepespor'un desteklenip geliştirilmesi lazım. Maltepe Belediye Başkanımız ile de görüştük, profesyonel bir spor merkezi kuracağız. Maltepespor'u öyle bir değer haline getirelim ki, diğer 18 amatör takımımız da buralara kadar gelerek, bu kulübü kendilerine örnek alsın"dedi. 


KILIÇ; M'EXPO'YU İŞADAMLARINA ANLATTI 


Kaymakam Necip Çakmak'tan sonra söz alan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, belediyenin çalışmaları başta olmak üzere, halk buluşmalarından, siyasi parti ve belediye başkan adaylarıyla yapılan buluşmalardan, kreşler ve Cumhuriyet Konakları projelerinden, evde sağlık hizmetleri, uyuşturucuyla mücadele merkezi ve okul önlerine konuşlandırılan zabıta birimleriyle, kentsel dönüşümden bahsederek şöyle konuştu: "Kaymakamımızın da dediği gibi Türkiye'nin olduğu gibi ilçemizin de en önemli sorunu işsizlik. Bu anlamda bizim projemiz hazır. Adı da Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'expo. 

900 milyon avroya mal olacak bu merkez, yaklaşık 1 milyon metrekare alanda yapılacak. 2015 yılı içerisinde yapımına başlamayı planladığımız merkezi, üç aşamada tamamlanmayı hedefliyoruz. 


2017 yılında ilk etabı tamamlanacak projeyle, 100 bin metrekarelik kapalı bir alanı hizmete sokmayı öngörüyoruz. Daha sonra kapasite sırasıyla 150 bin ve 200 bin metrekare kapalı alana kadar yükseltilecek." 


Önce Vatan


Geri Dön