17 / 05 / 2024

necip çakmak

necip çakmak

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Necip Cindoruk: Körfez'de kentsel dönüşüm şart!

40 yıla yakın inşaat sektörünün içinde bulunan İnşaat Müteahhidi Necip Cindoruk, Türkiye genelinde gündemden inmeyen Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar!

Sinpaş Palas Konutları 88 bin 733 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar...

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı!

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 88 bin 733 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Necip Nasır'dan İzmir Büyükşehir'e Uzundere çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi.

Necip Nasır: Ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, çimento firmalarının yaptığı zammın bir bölümünü geri çektiklerini, ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalıştıklarını söyledi.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Sinpaş GYO Çakmak projesini Sinpaş Yapı yapacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Çakmak projesinin satışlarına ve üretimine hızlı şekilde başlanarak, proje karlılığını üst seviyeye çıkarmak için yönetimin aldığı kararı KAP'a bildirdi.

Seyhan'daki Vehbi Necip Savaşan'ın konağı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milli Mücadele yıllarında aktif şekilde görev üstlenen Vehbi Necip Savaşan’a ait tarihi konağı restore edilmek üzere ailesinden bir protokolle teslim aldı.

Kayseri Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin eski yerleşim merkezlerinden olan Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm için ilk binalar yıkılmaya başlandı. Yıkılma riski yüzde 80 olan yığma tabir edilen 3 katlı 40 yıllık binanın ilkini yıkan inşaat şirketi, yerine 8 katlı bina inşa edecek.

Necip Nasır: Tüp geçit İzmir için tarihi adım!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı. 

Sinpaş GYO'nun Çakmak Mahallesi'ndeki parsellerinin değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki parsellere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Sinpaş Çakmak Ümraniye teslim tarihi!

İstanbul' un Ümraniye İlçe' sinde inşa edilecek olan projede peşinatta yüzde 12 indirim sağlanıyor. Sinpaş Çakmak Ümraniye teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

necip çakmak Haberi

necip çakmak

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse ve Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.


Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kulübü Yönetim Kurulu onuruna düzenlenen; "Maltepe için buluşuyoruz, Maltepe'yi konuşuyoruz" konulu toplantıda bir araya geldiler. 


Parga Balık Restoran'da düzenlenen akşam yemeğine, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Maltepespor Kulübü Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tevetoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. 


KILIÇ; "MALTEPESPOR DEĞER HALİNE GETİRİLMELİ" 


Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ilçenin gelişmesi için bir değer üretmenin önemine işaret ederek, "Maltepespor bu ilçenin çok önemli...