21 / 05 / 2024

Mexpo fuarı

Mexpo fuarı

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

TÜMEXPO Fuarı sona erdi!

22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları sona erdi. Dört gün süren etkinlik kapsamında çeşitli konferans, B2B görüşmeleri, sunum ve tanıtımlar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla TÜMEXPO Fuarı açıldı!

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

Tümexpo Genel Ticaret Fuarı açıldı!

Türkiye ihracatına katkı sağlamak amacıyla bugün başlayan Tümexpo Genel Ticaret Fuarı'na 34 ülkeden bini aşkın alım heyeti geldi.

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı!

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

TÜMEXPO 2015 Fuarı 22 Ekim'de gerçekleşecek!

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan ve Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, 22 Ekim'de gerçekleşecek TÜMEXPO 2015 Fuarı öncesi açıklamalarda bulundu.

Tümexpo Fuarı 22 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi'nde!

Bu yıl iki büyük organizasyon çatısı altında onlarca firmayı ve STK’yı bir araya getirecek olan Discover Events, Helal Expo Fuarı’yla eş zamanlı şekilde 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek TÜMEXPO’ya hazırlanıyor.

Güneşli Corner Life 'ta 177 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Güneşli Corner Life, Tümexpo Fuarı ’na katılıyor. 12 Eylül’de başlayan fuarda işadamlarıyla buluşacak olan proje, İstanbul’un yükselen yıldızlarından Güneşli’ de cazip bir yatırım enstrümanı sunuyor.

Windowist 12-15 Eylül arasında Tümexpo’da ziyaretçilerini ağırlayacak!

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

TÜMEXPO Fuarı 12 Eylül'de kapılarını açıyor!

CNR Holding'in Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) işbirliği ile düzenleyeceği ihracat odaklı TÜMEXPO Fuarı, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar ihracatçıları bir araya getirecek...

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Mexpo fuarı Haberi

Mexpo fuarı

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse ve Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.


Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kulübü Yönetim Kurulu onuruna düzenlenen; "Maltepe için buluşuyoruz, Maltepe'yi konuşuyoruz" konulu toplantıda bir araya geldiler. 


Parga Balık Restoran'da düzenlenen akşam yemeğine, eski Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Maltepespor Kulübü Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tevetoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. 


KILIÇ; "MALTEPESPOR DEĞER HALİNE GETİRİLMELİ" 


Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ilçenin gelişmesi için bir değer üretmenin önemine işaret ederek, "Maltepespor bu ilçenin çok önemli...