17 / 05 / 2024

maltepe Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi

maltepe Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi

Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Uğur Cengiz tarafından 25 bin TL 'lik sermaye ile Dragos Yalı Mahallesi Piri Reis Caddesi Maltepe adresinde kuruldu...

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Maltepe projesinin yapı ruhsatını aldı. Peki Özak Maltepe projesi nerede inşa edilecek? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi!

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada'da 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

Sur Yapı Maltepe proje fiyatı!

Sur Yapı Maltepe proje fiyatı 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe projesi 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

Sur Yapı Maltepe proje teslim tarihi!

Sur Yapı Maltepe proje teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Maltepe fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sur Yapı'dan Maltepe'ye 300 konutluk proje geliyor!

Sur Yapı, Maltepe Başıbüyük bölgesinde 300 konut ve 5 dükkandan oluşan yeni proje inşa edecek...

Maltepe Tulip Rose Twin satış fiyatları!

Toplam 110 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Maltepe Tulip Rose Twin satış fiyatları 750 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Tulip Rose Twin fiyatları!

Maltepe Tulip Rose Twin fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. E5’in hemen yanında bulunan proje 4 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

ERK Yapılar Proje Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Yapılar Proje Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

maltepe Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Haberi

maltepe Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi


Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 25 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu: Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uprom Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Dragos Yalı Mahallesi Piri Reis Caddesi No:30...