02 / 05 / 2024

maltepe yaşam kalitesi

maltepe yaşam kalitesi

İlki 2010 yılında yapılan "İstanbul'da Yaşam Kalitesi Araştırması"nda, 39 ilçe arasında 26. sırada yer alan Maltepe, son yapılan araştırmada 16 basamak birden yükselerek, 10'uncu sıraya yerleşti.

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Ahmet Demirci ve Salim Demir tarafından kuruldu.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsum Aykanat tarafından kuruldu. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi” kapılarını açtı.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açılıyor!

Maltepe Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni açıyor

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam kompleksi inşa edilecek!

“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.

maltepe yaşam kalitesi Haberi

maltepe yaşam kalitesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılacak çalışmalarla Maltepe'yi, İstanbul'un ve Türkiye'nin en yaşanılır kenti haline getireceklerini söyledi. 


İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Şeker tarafından gerçekleştirilen "İstanbul'da Yaşam Kalitesi Araştırması"na göre, 2010 yılında 26'ncı sırada yer alan Maltepe, yaşam kalitesi açısından 10'uncu sıraya yükseldi. 


Yaptığı araştırmayla ilgili bir açıklama yapan Doç Dr. Murat Şeker, İstanbul ile ilgili süreli araştırmalar yaptıklarını ve ilçelerin sosyo-ekonomik alanda gelişimlerini takip ettiklerini belirterek, halkın sosyo-ekonomik yapısının, yaşam kalitesini etkileyen en önemli faktör olduğunu söyledi. 

Hedef, en yaşanılır kent olmak Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'ye Avrupa vizyonu kazandırmak için yola çıktıklarını ve bu yöndeki çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Maltepemiz giderek gelişiyor. Yaşam standardı açısından yükselişimiz devam ediyor. Beş yıl önceye göre 16 basamak birden...