03 / 05 / 2024

Maltepe yol çökmesi

Maltepe yol çökmesi

Maltepe'de temel atma çalışmaları sırasında yol bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme sırasında yol kenarındaki çöp konteynerleri inşaat alanına düştü. Sarsıntı sebebiyle çevre apartman sakinleri 'deprem oldu' zannederek sokağa fırladı...

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15610 ada, 3, 4 parseller, 15611 ada, 1, 2, 3, 4, 7 parseller ve bir kısım kadastral yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Yol tarafından kuruldu.

Asay Yol İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Yol İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de tarafından Osman Çiçek tarafından kuruldu.

Maltepe Cevizli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi, Tugay Deresi Kuzeyi Park ve Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 08.11.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eral Asfalt Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eral Asfalt Yol İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yıldırım tarafından kuruldu...

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi imar planı askıda!

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi 2956 ada, 16 ve 17 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin imar planı askıda...

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Ankara Büyükesat Vadisi'ndeki yapılaşma masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Büyükesat Vadisi'nde yaşanan ve sadece yol çökmesi olarak kamuoyuna yansıyan Büyükesat Vadisinin peşin bırakmıyor.

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Maltepe Bağlarbaşı'nda 2.7 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Maltepe Bağlarbaşı'nda bulunan tarla vasıflı arsayı satışa çıkardı. Ticaret+konut, kısmen de yol imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Paydaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, E.Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Maltepe yol çökmesi Haberi

Maltepe yol çökmesi

Zümrütevler Mahallesi, Semaden Sokak'ta önceki gün akşam saatlerinde bir inşaat firması tarafından yapımına yaklaşık 3 ay önce başlanan temel çalışmaları sırasında istinat duvarı yapılmaması sebebiyle yol kenarında çökme meydana geldi. Polis ekipleri, çöken bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Bu sırada toprak kaymasının hâlâ devam ettiği görüldü. 

Apartman sakini Birgül Yolcu, şehir içinde yasak olduğu halde inşaat çalışmalarında dinamit kullanıldığını iddia ederek, "Buradaki inşaat yaklaşık 3 ay önce başladı. Hafriyat çalışmaları sırasında şehir içinde dinamit patlatmak yasak olduğu halde burada sürekli dinamit patlatmaya devam ettiler. 

Biz mahalleli olarak durumu belediyeye şikâyet ettik." dedi. Birgül Yolcu, şöyle konuştu: "Hafta sonları çalışmak yasak olduğu halde onlar sabah 08.00'de çalışmaya başladılar. Tatil günlerinde çalışmalarıyla ilgili geçen gün yine şikâyet ettik. 

Yaklaşık birkaç gün öncesinden yaklaşık...