17 / 05 / 2024

maltepedeki muhtarlıklar onarılcak mı

maltepedeki muhtarlıklar onarılcak mı

Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağladı...

Deprem destekleri başvuru detayları belli oldu: O süreye dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 şehirde yapılacak destek ödemelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda afetzede hak sahipliği başvurusu e-Devlet üzerinden ya da mahalle, köy muhtarlıkları üzerinden yapılabilecek. Talep içinse 60 günlük süre verildi.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

TİKA, Kerkük'teki tarihi çarşı için onarım raporu hazırladı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Bağdat Program Koordinatörü Cüneyt Esmer, Kerkük'te yanan tarihi Kayseri Çarşısı'nın onarılması için bir rapor hazırladıklarını belirtti.

Kütahya muhtarlık binası açıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından onarımı yapılan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı İnceğiz köyü muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Pendik Belediyesi'nden üç yeni muhtarlık binası!

Pendik Belediyesinin Kaynarca, Orta ve Yayalar Muhtarlıkları için aynı tipte ürettiği prefabrik muhtarlık binaları tamamlandı.

Mardin'de ilk kez muhtarlık bürosu açıldı!

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Tirkeş yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı İlçesi Tirkeş Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Bilal Arslan ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Manisa Gördes yatırımları hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.

maltepedeki muhtarlıklar onarılcak mı Haberi

maltepedeki muhtarlıklar onarılcak mı


Maltepe Belediye Meclisi’nde alınan karar gereği, ilçede bulunan bazı muhtarlık binalarının bakım ve onarımı gerçekleştirilecek.


Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağlarken; Zümrütevler Mercan Sokak’ta bulunan eski Muhtarlık Parkı’na olimpiyat şampiyonu Müzahir Sille’nin adının verilmesini de onayladı. Ayrıca Zümrütevler’de 3410 ada, 3 parsel sayılı yerde haftada bir kez olmak üzere “Antika Eşya, Kermes ve Muhtelif İkinci El Eşya Satış Alanı” kurulmasıyla ilgili Hukuk Komisyonu’nun 27 numaralı raporu da, görüşülerek onaylandı. Meclis toplantısı sırasında, AK Parti grubu tarafından, 18-24 Nisan tarihleri arasında kutlanacak “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle meclis üyeleri ve davetlilere gül dağıtıldı.


Maltepe...