21 / 05 / 2024

M.A.M. Ahmed Shosha

M.A.M. Ahmed Shosha

Abragazmel İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.A.M. Ahmed Shosha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Tamra Internatıonal Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tamra Internatıonal Group İnşaat  Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Uğur Akyıldız,  Ebrahım Ahmed E.M. Allengawı tarafından kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa I.M. Ahmed Elyan tarafından kuruldu. 

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Bg Engıneerıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Engıneerıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıd Ibrahım Okaıdat  ve Khalıd Ibrahım Ahmed Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Açlı Ahmed Mohamud ve Hassan Hashı Muhumed ortaklığında kuruldu. 

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar’da 600 bin TL sermaye bedeli ile M.E.M Ahmed ve AMR Monır ortaklığında kuruldu.

Experts Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experts Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Abdalrahman Eltamısh ve Asım Ahmed Al Essawe ortaklığında Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rowad Aliktisad İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rowad Aliktisad İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi O. Saleh Ahmet Ba Meqadam, A. Saleh Ahmed Ba Muqadam ve M. Saleh Ahmed Ba Meqadam ortaklığında 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

M.A.M. Ahmed Shosha Haberi

M.A.M. Ahmed Shosha

Abragazmel İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.A.M. Ahmed Shosha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Abragazmel İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.

Abragazmel İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Şehir Parkı Caddesi, Yorum Sokak, No:1 C1 Blok...