03 / 05 / 2024

mamak 2 bin konutun temel atma töreni

mamak 2 bin konutun temel atma töreni

Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2 bin konutun temel atma törenine katıldı...

TOKİ'den Mamak 2. ve 3. Etap'a 2.134 yeni konut!

Kentsel dönüşüm projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap başvuruları bugün başladı!

4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Ankara Mamak 2. Etap Evleri'nde toplam 18 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak 2. Etap başvuruları bugün başladı.

Mamak'ta 2 bin modern konutun inşaatı devam ediyor!

Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak kentsel dönüşüm, spor ve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mamak Belediyesi 2 bin modern konutun inşaatına devam ediyor. 700 konut en kısa zamanda teslim edilecek.

Mamak'ta yapımı devam eden 2 bin konutun 700'ü teslim edilecek!

Mamak Belediye başkanı Mesut Akgül,depreme dayanıklı binaları ile dikkat çeken bölgenin gecekondulardan arındırıldığını anlatarak,yapımı süren 2 bin konutun 700'ünün teslim aşamasına geldiğini belirtti.

Mamak'ta 2 bin konutluk kentsel yenileme yapılıyor!

Proje alanını ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 440 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan 2 bin konutun 700'ünun teslim aşamasına geldiğini kaydetti.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 4 bin TL peşinatla!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta daire fiyatları 35 bin 393 TL'den başlangıç gösteriyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 4 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 27 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 27 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 35 bin 393 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 37 bin liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 61 adet konut satılıyor. TOKİ Mamak fiyatları 37 bin liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 4 bin lira peşinatla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 61 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Mamak 2. Etap TOKİ peşinatı ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları! 38 bin liraya 1+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan stokta bulunan 20 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak...

Mamak'ta 2 bin konutun inşaatı sürüyor!

Mamak her geçen gün değişmeye devam ediyor. İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yürütülen ça iışmalarla birlikte çevrede eski binaların yerlerini yeni ve modern binalar alıyor...

Erdoğan Bayraktar Mamak'ta 2 bin konutun temel atma törenine katıldı!

Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2 bin konutun temel atma törenine katıldı...

Ankara Mamak 2. Etap TOKİ Evleri kura sonuçları!

Ankara Mamak 2. Etap TOKİ Evleri kura sonuçları haberimizin devamında yer alıyor. TOKİ Ankara Mamak'da daireler 35 bin TL ile 47 bin 544 TL arasında değişiklik gösteriyor.

mamak 2 bin konutun temel atma töreni Haberi

mamak 2 bin konutun temel atma töreni


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Belediye Kanunu’nda bir değişiklik yaptık. Ankara’nın il hudutlarını, belediye hudutları ile çakıştırdık. Her tarafta şehircilik olsun, hizmetler her tarafa gitsin. Türkiye’de 30 tane şehir’in tamamını büyükşehir yaptık ve il hudutları ile belediye hudutlarını çakıştırdık. İmar düzeni gelsin, yollar daha güzel olsun, hizmetler daha çok artsın. Şu anda Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 85-90’ı 30 Mart 2014’ten sonra büyükşehir belediye hudutları içerisinde olacaktır” dedi.


Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2 bin konutun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde konuşan Bakan Bayraktar, “Türkiye’yi saraç yapılardan, kaçak yapılardan, afete dayanıksız yapılardan, depreme dayanıksız yapılardan kurtaracağız. İnsanlarımızın en modern binalarda, enerjiyi savurmayan, enerji...