07 / 05 / 2024

Mamak 4. kolordu komutanlığı projesi

Mamak 4. kolordu komutanlığı projesi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaldırılacak olan 11 milyon metrekarelik 4. Kolordu’ya tabiat parkı, üniversite, müze ve şehit yakınları için konut projesi teklifi sunacak.

Ev alacaklar dikkat! O ilde 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Altıağaç Mahallesi'nde yer alan 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konutu satıyor. Peki Mamak'ta yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

O ilde 3 adet 3+1, 1 adet 4+1 konut ile 5 adet mağaza satılıyor! 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ve Çankaya ilçelerinde yer alan 4 adet konut ile 5 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Mamak'a 4 bin 477 yeni konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mamak'ta 4 bin 477 konut inşası için düğmeye bastı.

Ankara'da 98.8 milyon TL'ye satılık 4 adet gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Etimesgut, Yenimahalle ve Mamak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 98 milyon 757 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Mamak'ta 4 yılda 78 bin 697 konut satıldı!

İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, Mamak'ta 2015-2018 döneminde 4 yılda toplam 78 bin 697 konut satışı yapıldığını açıkladı.

Mamak'ta 4 yılda 7 bin 697 konut satıldı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde 2015-2018 döneminde 4 yılda toplam 78 bin 697 konut satıldı. Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, “Belediyemizle birlikte yepyeni bir kent kurduk” diye konuştu.

Mamak 4. kolordu komutanlığı projesi Haberi

Mamak 4. kolordu komutanlığı projesi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaldırılacak olan 11 milyon metrekarelik 4. Kolordu’ya tabiat parkı, üniversite, müze ve şehit yakınları için konut projesi teklifi sunacak.


FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında tankların çıkış yaptığı Mamak'taki 4. Kolordu ve 28. Mekanize Tugayı'nın Ankara dışına çıkarılması kararlaştırıldıktan sonra kolları sıvayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Samsun Yolu'nun hemen yanındaki 11 milyon metrekarelik alanda 4 projenin hayata geçirilmesini istiyor. Başkan Akgül, Tabiat Parkı, Milli Savunma Üniversitesi, Mamak Cezaevi Müzesi ve şehit ailelerine konut projeleri için Orman ve Suişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı'na teklif götüreceklerini belirtti.


2,5 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN

Kışla içerisinde 2,5 milyon metrekarelik yeşil alan olduğunu söyleyen Başkan Akgül, "Bizim burada 4 yönlü bir düşüncemiz var. Bunlarla...