27 / 04 / 2024

mamak açılış 2015

mamak açılış 2015

Mamak Belediyesi, 122.5 milyon TL'lik yatırımı hizmete sunmak için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla 4 açılış yapılacak.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor!

İnşaat çalışmaları 2015 yılının ikinci çeyreğinde başlayan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in resmi açılışı 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren aşamalı olarak yapılacak...

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Niğde Kız Kampüsü açılış için gün sayıyor!

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

mamak açılış 2015 Haberi

mamak açılış 2015

Ankara Mamak, mayıs ayında açılış bayramı yaşatmaya hazırlanıyor. İlçede yapılan dev projeler, 4 ayrı açılışla hizmete sunulacak. HT Ankara'yı ağırlayan Belediye Başkanı Mesut Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na açılış törenlerinin programlarını ilettiklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız'dan tarih bekliyoruz. Toplu açılış törenlerinden iki veya üçüne Cumhurbaşkanımız, ikisine ise Başbakanımız katılacak. Büyükşehir Belediyesi'nin açacağı toplu konut projeleri var. Bu toplu açılışlardan biri de Mamak'ta olacak" dedi. Akgül, "Toplam 700 bin metrekare alana sahip 118 park yaptık. Bu parklarımızı düzenleyeceğimiz toplu açılış töreninde halkımızın hizmetine sunacağız. İddialı projelerimiz çocuk müzesi, kent park birinci etap ve Plenatoryum" diye konuştu. 


3 PROJEYE AYRI AÇILIŞ

Geçen dönem Mamak için 250 milyon TL değerinde yatırım yaptıklarının altını çizen Akgül, yeni dönemdeki yatırımlarının...