28 / 04 / 2024

Mamak açılış haberleri

Mamak açılış haberleri

Mamak'ta 2013 yılında bir çok açılış yapıldı. Yıl boyunca çeşitli yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi, 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam ede cek...

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı neden gecikti?

Etstur'un Kıbrıs'ta 200 milyon dolarlık yatırımla hizmete açması beklenen Elexus Hotel'in açılışının geciktiği haberleri geliyor. Grubun 12'nci oteli olarak hizmete girecek olan Elexus'un bürokratik engeller nedeniyle açılmadığı belirtiliyor.

Mamak Belediyesi 122.5 milyon TL'lik 4 projesinin açılışını yapacak!

Mamak Belediyesi, 122.5 milyon TL'lik yatırımı hizmete sunmak için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla 4 açılış yapılacak.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Mamak'ta yapılaşmaya yol açılıyor!

Ankara Mamak'a yeni yollar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yol yapımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede ulaşım ağını genişletiyor.

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Mamak dev spor tesislerine kavuştu...

Mamak Kapalı Spor Salonu açılış için gün sayıyor!

Ankara’nın en büyük ve en kapsamlı spor salonlarından biri olan Mamak Kapalı Spor Salonu için geri sayım başladı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek tesisin tüm eksiklikleri giderilirken, son olarak zemin döşemesi de tamamlandı...

2013 Mamak'ta açılışlarla geçti!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Mesut Akgül: 2014 Mamak'ta açılışlarla geçecek!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde birbirinden büyük yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi, 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Mamak açılış haberleri Haberi

Mamak açılış haberleri

Mamak'ta açılışı yapılan yatırımların bölgede hedeflenen değişimin ilk basamağı olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "2013 yılı içerisinde Mamak'ta açılışını gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ilçemizin çehresini değiştirdi. Yalnızca kentsel dönüşümde değil aynı zamanda sosyal dönüşümde ortaya koyduğumuz hedeflere ulaştık" dedi. 


Milliyet...