03 / 05 / 2024

mamak altıağaç kira yardımı

mamak altıağaç kira yardımı

Ankara'nın Mamak Belediyesi, iki ayrı şehir yenileme projesi kapsamında beş mahallede kira yardımı başlattı. "Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi" ve "Gülseren-Anayurt" şehir yenileme projeleri kapsamında kira yardımı müjdesini Mesut Akgül verdi...

Bakan Murat Kurum'dan vatandaşa kira desteği müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmit'te katıldığı programda vatandaşa bin 300 kira kira desteği verileceğini açıkladı. Kurum, söz konusu desteğin 3+1 daireler için geçerli olacağını söyledi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

Hazine, altına dayalı kira belgesi ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 6 ayda bir yüzde 1,15 kupon ödemeli 8.693 kg altın karşılığı Altın Tahvili ve 6 ayda bir yüzde 1,15 kira ödemeli 9.827 kg altın karşılığı Altına Dayalı Kira Belgesi ihracı yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 24 Mart 2021 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapacak...

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, doğrudan satış yöntemi ile altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

mamak altıağaç kira yardımı Haberi

mamak altıağaç kira yardımı


Ankara'nın Mamak Belediyesi, iki ayrı şehir yenileme projesi kapsamında beş mahallede kira yardımı başlattı. "Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi" ve "Gülseren-Anayurt" şehir yenileme projeleri kapsamında kira yardımı alacak vatandaşlara müjdeyi, Belediye Başkanı Mesut Akgül verdi. Mahalle sakinleriyle biraraya gelen Akgül, TOKİ ile yürütülen proje kapsamında her adımda vatandaştan onay alınarak, Türkiye’nin en güzel mahallelerini inşa ettiklerini söyledi. Toplantıya AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Başkan yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir, muhtarlar ve çok sayıda mahalleli katıldı.


480 LİRA KİRA YARDIMI


Proje kapsamında yenilenecek Gülseren, Anayurt, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahalleleri sakinleriyle biraraya gelen Başkan Akgül, “Kira yardımlarımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız'la görüşmelerimiz sonucu tamamlandı. Ödenecek kira bedeli, 480 lira olarak belirlendi. Yardımlar 24 ay boyunca devam edecek. Şu an için bin 773...