29 / 04 / 2024

mamak Başak Merkez Camii

mamak Başak Merkez Camii

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Camii inşaatını yerinde gezerek, incelemelerde bulundu.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Uşak TOKİ projesi 196 konuttan meydana geliyor.

TOKİ Uşak Merkez 1051 projesinde başvurular için geri sayım!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Uşak Merkez başvuru tarihleri 05 Eylül – 29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 196 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Uşak Merkez sözleşmeleri!

TOKİ Uşak Merkez sözleşmeleri 1 Ağustos – 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak. Toplamda 325 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 219.960 TL'den başlıyor.

mamak Başak Merkez Camii Haberi

mamak Başak Merkez Camii

Mamak Müftülüğü, Mamak Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliğinde Başak Mahallesi’nde yapımına başlanan Başak Merkez Camii’nin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Şantiye şefinden çalışmalar hakkında bilgi alan Akgül, “Tamamlandığında Osmanlı mimarisiyle yapılmış güzel bir eser ortaya çıkacak. Mamak’ta 7 yıllık görevimiz boyunca birçok camiyi yeniledik ve yeni camiler yaptırdık. Mamak’ı her yönüyle Başkent’e yakışır bir ilçe haline getirmek için her alanda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


BÖLGENİN EN BÜYÜK CAMİLERİNDEN BİRİ OLACAK

Başak Mahallesi’nde temeli atılan cami bölgede yaptırılan en büyük camilerden birisi olacak. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide aynı anda 3 bin kişi namaz kılabilecek. 1800 metrekare alana sahip proje içerisinde taziye bölümleri, toplantı salonları, Kur’an kursu bulunuyor. Akgül’e, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve başkan yardımcıları...