01 / 05 / 2024

mamak belediye etkinlikleri

mamak belediye etkinlikleri

Mamak'ta yaptığı yatırımlarla köklü bir değişim gerçekleştiren Mamak Belediyesi; vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda proje gezileri düzenliyor. Gezide Mutlu Mahallesi ve Kıbrıs Köyü sakinleri yatırımlara tam not verdi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak Belediyesi, başkentte imarlı 3 arsa satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Üreğil'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve özel sağlık alanı imarlı.

Mamak Belediyesi başkentte imarlı üç arsa satacak!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Mamak'ta yer alan üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve konut alanı imarlı.

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Adnan Demirci'den Mamak'a OSB sözü!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyleyerek, bölgeye OSB kuracağının sözünü verdi.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek 10 yıllık hizmet süreci hakkında değerlendirmede bulundu. 

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

mamak belediye etkinlikleri Haberi

mamak belediye etkinlikleri

Mamak'a kazandırılan yatırımları yerinde görmek ve tanımak isteyen vatandaşlar için hazırlanan gezi turlarıyla Mamak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği büyük yatırımları vatandaşlar yerinde inceliyor. Son olarak Mutlu Mahallesi ve Kıbrıs Köyü sakinlerinden oluşan bir grup kadın Mamak'ta hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi ve değerlendirdi. Bölge gezisine Şafaktepe Tarihi Tünel ve Konağı ile başlayan Mamak sakinleri buradan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi. Seğmen Konağı ve Parkı, Yeşilbayır Aile Merkezi, Mamak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi. Mamak Arena, Türközü Şehir Stadyumu, Necip Fazıl Gençlik Merkezi, Başak Kapalı Spor Salonu, Kartaltepe Kent Park ile devam etti. Bölge gezisinde Mamak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm, spor, eğitim ve kültürel yatırımları yerinde inceleyen Mutlu Mahallesi ve Kıbrıs Köyü sakinleri yatırımlara tam not...