22 / 07 / 2024

mamak belediyesi araçları

mamak belediyesi araçları

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yaptıklarını ve bu yeni araçlarla hizmet kalitesini arttırdıklarını söyledi..

Yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına dair finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını yayımladı. Peki geçen ay en çok hangi yatırım kazandırdı? İşte detaylar...

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Türkiye'de En Ucuz Elektrikli Araçlar Belli Oldu!

Son güncellemeye göre, Türkiye'de en uygun fiyatlı elektrikli araçlar belli oldu! Dünya genelinde ve ülkemizde çevre dostu sürüşe geçiş yapma isteğiyle birlikte elektrikli araçlara olan talep hızla artıyor.

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

Bayiler stokladıkları araçları satmaya başladı, ikinci el araçlarda satışlar gevşedi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bayilerin bir kısmının, stokladıkları araçları mecbur kalıp piyasaya sürmeye başladıklarını belirterek, “Artık müşterilerini ve hatta galerileri arayıp araç var, almak ister misiniz dediklerini görüyoruz. İkinci el satışlar da gevşedi" dedi.

MTV Ödemeleri Belirlendi! Deprem Bölgesi Araçları Muaf mı? İşte 2023 Temmuz MTV Miktarları

Araç sahipleri için önemli bir konu olan MTV hakkında yeni bir karar alındı. Alınan kararla araç sahiplerinin ödemesi gereken vergi miktarı belli oldu. Deprem bölgesindeki tüm araçların ise MTV’den muaf tutulacağı açıklandı. İşte MTV konusunda alınan yeni kararlar hakkında tüm detaylar…

Honda’nın kusursuz sürüş keyfi yaşatan hibrit araçlarından HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu!

Honda’nın hibrit özelliğiyle piyasaya sunduğu HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu. Honda, resmi internet sitesinden tüm araçlarının yeni fiyatını yayımladı.

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım Araçları Yüksek Performansla Haftayı Tamamladı: Hisse senetleri yüzde 10, dolar yüzde 11,9, altın yüzde 11,8 değer kazandı. İşte ayrıntılar...

Sıfır araç krizi derinleşiyor! Bayilerde olmayan araçlar galerilerde fahiş fiyatlarla satılıyor!

Sıfır araç almak için en az 3 ay sıraya girilirken, araçları önceden alan galeriler de bu araçları kendi fiyatlarının çok üzerinde satışa sunuyor.  

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Elektrikli otomobiller nasıl şarj edilir? Elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar? Tek tek hesaplandı! 

ODMD verilerine göre 2023 yılı ilk 3 ayında 4 bin 670 adet elektrikli araç satıdı ve pazar payı yüzde 2,7'ye yükseldi. Peki elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar?

Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın! İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları!

Opel Combo Cargo'ya bu ay 9 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Cargo'nun Nisan 2023 fiyatları ne kadar oldu? Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın... İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları...

mamak belediyesi araçları Haberi

mamak belediyesi araçları

MAMAK Belediyesi, araç ve iş makinesinin sayısını 4 yılda 88'e çıkardı. Belediyenin araç filosunu planlı bir şekilde büyüttüklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, modern araçlarla birlikte hizmet kalitesinin öne çıktığını söyledi. Akgül, "Mamak'ta spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yapıyoruz. Geniş bir hizmet alanı için güçlü bir ekip ve ekipmana ihtiyacımız var. 

Bu nedenle hizmet araçlarımızı teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli yeniliyoruz" dedi. Mamak'ta önemli hizmetler yapıldığını kaydeden Akgül, "Bir belediyenin araç filosu ne kadar kuvvetliyse o belediye o kadar kaliteli ve hızlı hizmet sunar. 

Gerek altyapı araçlarımız gerek cenaze araçlarımızla Mamaklı hemşerilerimin hizmetindeyiz. Bu araçlar Mamaklı vatandaşlarımızın kendi malıdır" dedi. 


Habertürk...