30 / 04 / 2024

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım Araçları Yüksek Performansla Haftayı Tamamladı: Hisse senetleri yüzde 10, dolar yüzde 11,9, altın yüzde 11,8 değer kazandı. İşte ayrıntılar...



Geçtiğimiz hafta, Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, döviz kurları ve altın gibi yatırım araçları yüksek bir performans sergileyerek yatırımcılara olumlu bir hafta yaşattı. Yatırımcılar, haftalık bazda ortalama yüzde 10'luk kazanç elde etti.

Borsa günü yükselişle sonlandırdı!

BIST 100 endeksi, hafta boyunca dalgalı bir seyir izledikten sonra önceki haftaya göre yüzde 10'luk bir artışla 5.626,49 puandan haftayı tamamladı. Endeks, en düşük 5.204,48 ve en yüksek 5.639,23 puan arasında dalgalanarak yatırımcıları heyecanlandırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön