28 / 04 / 2024

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...



Altın, dolar ve borsa yatırımları yatırım araçlarının haftalık performansını merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı da belli oldu. Karar'da yer alan habere göre bu hafta Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,26, dolar/TL yüzde 0,47, avro/TL yüzde 0,06 artış gösterirken, yatırımcıların bir diğer gözdesi olan altının gram fiyatı yüzde 0,30 oranında değer kaybetti.

Konu ile ilgili olarak açıklanan detaylara göre bu hafta yatırım araçlarından en çok kazancı yüzde 2,26 değer kazanan Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri sağlamış oldu.

Ayrıca yatırımcılar tarafından da yakından takip edilen BIST 100 endeksi, en düşük 8.917,74 ve en yüksek 9.306,34 puanı gördükten sonra haftayı, önceki hafta kapanışına göre yüzde 2,26 değer kazandı ve 9.250,36 puandan kapattı.

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Bu hafta yatırımcıların bir diğer gözdesi olan ABD doları yüzde 0,47 artış göstererek 30,8290 TL'ye çıkarken, avro da yüzde 0,06 değer kazandı ve 33,1280 TL'ye çıktı. 

Peki yatırım fonlarında son durum ne oldu? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Açıklanan rakamlara göre yatırım fonları bu hafta yüzde 1,50 ve bireysel emeklilik fonları yüzde 1,57 oranında değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığı zaman yatırım fonları içerisinde en fazla kazandıran yüzde 3,14 ile "Hisse Senedi" fonları oldu.

Ayrıca Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,30 azalış göstererek 1.989 Türk Lirası'na inerken, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise yüzde 0,32 azaldı ve 13 bin 366 Türk Lirası'na geriledi.

Geçtiğimiz hafta sonu 3 bin 283 Türk Lirası şeklinde olan çeyrek altının satış fiyatı 3 bin 221 Türk Lirası'na düştü.

 

SUV meraklılarına müjde! Renault'nun bu modelinin Şubat 2024 fiyatı Dacia Duster’dan bile ucuz!

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön