02 / 05 / 2024

mamak belediyesi spor salonu yapımı

mamak belediyesi spor salonu yapımı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte, bölgedeki gelişimin sosyolojik boyutunu da destekleyecek yatırımlara imza attıklarını belirtti. Mamak'ta 3 spor yatırımı daha 14 Mart Cuma günü törenle hizmete açılacak....

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Mamak'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, spor alanı projesinin inşaatını tamamlıyor.

Mamak Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Duralialıç Mahallesi'ndeki 3 bin 481 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Mamak Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mamak Belediyesi, Üreğil Mahallesi'ndeki 3 adet imarlı parselin hisselerini ihale ile satıyor. İhale 27 Mart'ta gerçekleşecek...

Mamak Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mamak Belediyesi sınırları içerisinde Üreğil Mahallesi’nde bulunan 3 adet imarlı arsa 10 milyon 162 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

mamak belediyesi spor salonu yapımı Haberi

mamak belediyesi spor salonu yapımı


Mamak Belediyesi yapımını tamamladığı 3 spor yatırımını daha 14 Mart Cuma günü törenle hizmete açacak.


Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte, bölgedeki gelişimin sosyolojik boyutunu da destekleyecek yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Akgül, “Dönüşüm tek taraflı olmaz. Bir yandan çok büyük kentsel dönüşüm projeleri uyguluyoruz, diğer yandan da sportif ve kültürel dönüşüme yön veriyoruz.” dedi. 3 dev spor yatırımı daha hizmete sunacaklarını belirten Akgül, Mamak sporun Başkenti oluyor dedi. Akgül, “Dünyada bütün devletler hem sağlıklı nesiller yetiştirmek için hem de uluslararası yarışmalarda kendi isimlerini tarihe yazdırmak için spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapıyor. Belediye olarak bizde yaptığımız spor yatırımlarıyla bölgesel, ulusal ve uluslararası büyük başarılar elde edecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.


MAMAK SPOR SALONU


Durali Alıç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Mamak...