18 / 07 / 2024

Mamak Belediyesi Üreğil arsa

Mamak Belediyesi Üreğil arsa

Mamak Belediyesi, Üreğil Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Mamak Belediyesi, başkentte imarlı 3 arsa satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Üreğil'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve özel sağlık alanı imarlı.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Ankara Mamak Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımına da devam ediyor. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Mamak Üreğil Millet Bahçesi açıldı!

Mamak Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen toplamda 2 milyon metrekarelik alana sahip Mamak Üreğil Millet Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirildi. 

Mamak Üreğil Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, Üreğil Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamladı.

Mamak Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Duralialıç Mahallesi'ndeki 3 bin 481 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mamak Belediyesi Üreğil arsa Haberi

Mamak Belediyesi Üreğil arsa

Mamak Belediye Başkanlığı tarafından Üreğil Mahallesi'nde yer alan 3 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 10 milyon 162 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 13 Şubat'ta gerçekleşecek.


TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR

Mamak Belediye Başkanlığından:

1 - Belediyemiz sınırları içerisinde Üreğil Mahallesi’nde bulunan 3 adet imarlı parselin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile 13.02.2018 tarihinde Salı günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.

2 - Arsaların konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.

3 - Arsaların satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler gerek doğrudan gerekse vekâleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl...