01 / 05 / 2024

Mamak cami-cemevi projesinin yerine ne yapılacak

Mamak cami-cemevi projesinin yerine ne yapılacak

FETÖ'nün projelerinden olan ve Aleviler'in yoğun olarak yaşadığı Ankara Mamak'ta, inşaatına başlanan "Cami-Cemevi" projesinin olduğu alana, 15 Temmuz'dan sonra devlet ta rafından el konuldu.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara Mamak projesinin detayları belli oldu!

TOKİ'nin Ankara Mamak projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 548 adet konut yer alacak.

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Mamak'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, spor alanı projesinin inşaatını tamamlıyor.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Karşıyaka Mavişehir cami projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karşıyaka Mavişehir'in cami projesinin planlarını onayladı. Yapılacak caminin inşaatına kısa süre içinde başlanacak.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Mamak cami-cemevi projesinin yerine ne yapılacak Haberi

Mamak cami-cemevi projesinin yerine ne yapılacak

FETÖ'nün projelerinden olan ve Aleviler'in yoğun olarak yaşadığı Ankara Mamak'ta, inşaatına başlanan "Cami-Cemevi" projesinin olduğu alana, 15 Temmuz'dan sonra devlet ta rafından el konuldu. Halkla polisi karşı karşıya getiren ve, 8 Eylül 2013'te temeli atılan Cami-Cemevi Projesi'nin FETÖ'ye karşı alman tedbirler çerçevesinden soma iptal edilmesi üzerine binanın önce Kültür Merkezi yapüacağı öğrenildi. Ancak mahalle halkı hastane konusunda diretti. Tuzluçayır, Kartaltepe, Çağlayan mahallelerinin muhtarları ve Halkevi temsilcilerinden oluşan heyet, Vali Ercan Topaca'yla görüşmeler yaptı. AKP'li Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün de katıldığı toplantıda Vali Topaca'nm, bu alanın "devlet hastanesi" yapılması sözü verdiği ve onay için Sağlık Bakanlığına başvurduğu bildirildi. Mahalleli, "Şer bir projeden hayır çıktı" diyerek alman karardan dolayı memnuniyetlerini dile...