14 / 05 / 2024

Mamak Ekin Spor Kompleksi nerede

Mamak Ekin Spor Kompleksi nerede

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Mamak'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, spor alanı projesinin inşaatını tamamlıyor.

Mamak'taki 3 aile merkezi açılış için gün sayıyor!

Kadınlara yönelik örnek hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, aile merkezlerine Ekin, Yeni Bayındır ve Kıbrıs Mahalleleri’nde yenilerini ekliyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kura çekilişi başladı!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Yeni Mamak’ta tamamlanan 955 konutun kurası bugün çekiliyor. Atatürk Spor Salonu’ndaki kura çekilişi başladı.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi açıldı!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nin açılışı yapıldı. Merkezde kadınlara kültür, sanat, eğitim ve spor alanında hizmet verilmesi planlanıyor.

Mamak Ekin sakinleri imar değişikliğinden memnun!

Binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta; kavgasız gürültüsüz, sessiz sedasız yapılan büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının arkasında vatandaşla yapılan işbirliği, kurulan doğru diyalog bulunuyor.

Mamak Ekin Mahallesi Aile Merkezi tamamlanıyor!

Mamak Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz aylarda atılan Ekin Mahallesi Aile Merkezi hızla tamamlanıyor.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

Mamak Ekin Mahallesi'ne Aile Merkezi inşa ediliyor!

Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12. aile merkezini açmak için düğmeye bastı. Ekin Mahallesi'nde 2 bin 250 metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve 3 kattan oluşacak merkezin temeli atıldı

Mesut Akgül Mamak yatırımlarını anlattı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç’a detaylı bilgi verdi...

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Mamak Ekin Spor Kompleksi nerede Haberi

Mamak Ekin Spor Kompleksi nerede

Mamak Belediyesi tarafından Ekin Spor Kompleksi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, törenin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, spor kompleksinin başta Ekin, Başak, Bostancık ve Çiğiltepe mahalleleri olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet vereceğini belirtti.

Daha önce 13 ayrı eserin hizmete açıldığını ve Akdere Bilim ve Sanat Merkezi'nin temelinin atıldığını dile getiren Köse, "Göreve geldiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar geçen 15 ayda, seçimde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu yaşıyoruz. Yola çıkarken, 'Mamak daha güzel olacak' diye söz vermiştik. Şimdi Allah'ın izniyle artık 'Mamak daha güzel oluyor' diyoruz. Yeni parolamız bu, 'Mamak daha güzel oluyor.'" dedi.

Hayata geçirilen ve planlanan diğer projeler hakkında da bilgi veren Köse, şu şekilde devam etti:

"Seçimde, 'Ortaokulu tamamlayan çocuklarımızdan yüzme...