04 / 05 / 2024

Mamak ihale günü

Mamak ihale günü

Ankara Mamak, Saimekadın Mahallesi' nde yer alan 1.425 metrekarelik bina Ankara 5. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 500 bin TL bedelle 3 Şubat 2015 günü saat 11:00' da ihale ediliyor.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

TOKİ 26 ilde 108 arsa ihalesi için son 3 gün!

TOKİ  26 ilde 108 arsa satışa sunuyor. 3 gün sonra gerçekleştirilecek ihale açık artırma usulü ile TOKİ Ankara Hizmet Binası'nda yapılacak. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde yeni konutlar yolda!

“Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Dünyadaki en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak gösterilen projede yeni konutların inşası sürüyor. 

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Manavgat Şelalesi Günübirlik Tesisleri 5 yıllığına kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni, 5 yıllığına ihale edecek. İhalesi 15 Şubat'ta gerçekleşecek tesisin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Mamak ihale günü Haberi

Mamak ihale günü

Ankara İli Mamak İlçe' si Saimekadın Mahallesi' nde bulunan gayrimenkul Ankara 5. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 500 bin TL bedelle satılıyor.


Bahse konu olan taşınmaz Ankara Adliyesi (1) Nolu Mezat Salonu' nda gerçekleşecektir. İhale açık artırma usulü yapılacaktır.


1.Satış Günü:03/02/2015 günü 11:00- 11:05 arası

2.Satış Günü:05/03/2015 günü 11:00-11:05 arası

Kıymeti: 2.500.000.00 TL


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri; 

Ankara İli Mamak İlçe' si Saimekadın Mahallesi' nde bulunan bina 7074 Ada No, 13 Parsel No, 2 bağımsız bölüm plevne caddesine cepheli, bodrum+ zemin+ 5 katlı binanın orta bölümünde yer almaktadır. Gayrimenkulün zemin kat satış mağazası, 1. kat ofis ve satış yeri, 2. kat show-room, diğer katlar depo olarak kullanılmaktadır.


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden...