12 / 05 / 2024

Mamak İnciyaka Ankara ev fiyatları

Mamak İnciyaka Ankara ev fiyatları

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

İnciyaka Ankara'da 0,98 faiz fırsatı!

Ankara Mamak'ta Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 120 aya kadar olan kredilerde 0,98 faiz fırsatı sunuluyor...

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 23 bin TL'lik fiyat avantajı sunuluyor...

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları!

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları 580 bin liradan başlıyor. 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan proje Ankara Mamak'ta hayata geçiriliyor. 

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

İnciyaka Ankara'da 449 bin TL'ye 3 oda 1 salon daire!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesinde 276 daire ile 25 dükkan yer alıyor. Projede lansmana özel daire fiyatları 449 bin TL'den başlıyor..

İnciyaka Ankara fiyatları!

Konut ve cadde mağazalarından meydana gelen İnciyaka Ankara projesi 200 Milyon TL yatırımla inşa ediliyor. İnciyaka Ankara fiyatları 449 bin TL'den başlıyor.

Mamak İnciyaka daire fiyatları!

Mamak İnciyaka daire fiyatları lansmana özel olarak 449 bin TL'den başlıyor. Toplam 200 milyon TL yatırım bedeline sahip projesinde konut ve ticari ünitelere yer veriliyor...

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

Ankara Mamak'ta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi!

Mamak Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürüttüğü asfalt çalışmalarıyla 7 yılda 2 milyon 324 bin 433 ton asfalt serimi gerçekleştirdi

Mamak İnciyaka Ankara ev fiyatları Haberi

Mamak İnciyaka Ankara ev fiyatları

Toplam 200 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. 


Ankara’nın yeni merkezlerinden biri haline gelecek olan Mamak bölgesinde yükselen İnciyaka Ankara projesi 276 konut ve 25 ticari üniteden oluşuyor. 


Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Mamak İnciyaka Ankara projesinde 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara Mamak fiyatları lansmana özel 449 bin TL'den başlıyor. 


İnciyaka Ankara Mamak sosyal alanlar;


Fitness merkezi
Sauna
Fin hamamı Açık spor alanları
Çocuk oyun alanları
Gölet
Bahçe içinde kamelyalar
Yürüyüş ve bisiklet yolları
Otopark 


Adres: Cengizhan Mah. Sultan Fatih Cad. No:18 Mamak / ANKARA


Web: http://www.inciyakaankara.com/

Tel: 0312 391 2 391


Pınar DOĞAN...