02 / 05 / 2024

İnciyaka Ankara'da 449 bin TL'ye 3 oda 1 salon daire!

İnciyaka Ankara'da 449 bin TL'ye 3 oda 1 salon daire!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesinde 276 daire ile 25 dükkan yer alıyor. Projede lansmana özel daire fiyatları 449 bin TL'den başlıyor..



Ender İnşaat ile Kıbrıs İnşaat Ortak Girişimi tarfından Ankara'da hayata geçirilen İnciyaka  Ankara  projesi Mamak'ta yükseliyor. 

 

200 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesinde daire fiyatları lansmana özel 449 bin TL'den başlıyor. Bölgenin sembolü olacak projede spor alanları yer alıyor. 

 

276 konut ile 25 dükkandan oluşan İnciyaka Ankara projesindeki 3 oda 1 salon daireler 163 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 180 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 

 

15 bin meyrekarelik yeşil alana sahip olan İnciyaka Ankara projesinde her bir konut için 1 adet kapalı otoparkın yanında açık misafir otoparkı da sunuluyor.

 

"Ankara'nın lüksünü orta gelirlilerin alacağı fiyata sunduk"


Bölgenin ilk markalı konut projesini yaptıklarını belirten Ender İnşaat Yönetim  Kurulu Başkanı Hüseyin Duman, "Ankara’da lüks konutu orta gelirli insanların alacağı fiyatla sunduk" dedi. 

 

İnciyaka Ankara projesinde satışa çıkan 3 oda 1 salon daireler lansmana özel 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden Esenboğa Havalimanına, Samsun yoluna, Konya yoluna kolay ulaşım sağlanabiliyor. 

 

http://www.inciyakaankara.com/

 


Geri Dön